Ronaldinho a cumpărat un club de fotbal în Statele Unite ale Americii

Emblema fotbalului brazilian, Ronaldinho, a făcut prima sa incursiune în domeniul acţionariatului după ce a investit într-o echipă americană relativ necunoscută din Carolina de Sud, informează Daily Mail.

Urmărește
82 afișări
Imaginea articolului Ronaldinho a cumpărat un club de fotbal în Statele Unite ale Americii

Ronaldinho este acum om de afaceri

Fotbalistul în vârstă de 44 de ani, care a fost catalogat la un moment dat în cariera sa ilustră drept cel mai bun jucător din lume, încearcă acum să pătrundă în cealaltă parte a sportului, încercând să devină un proprietar de succes.

Ronaldinho s-a retras din fotbalul profesionist în 2018, la vârsta de 38 de ani, după o carieră plină de trofee la Barcelona, AC Milan şi cu echipa naţională a Braziliei, cu care a câştigat Cupa Mondială.

Ronaldinho a dorit să rămână în fotbal şi, împreună cu construirea propriei echipe de sporturi electronice, a devenit acum investitor în Greenville Triumph SC. Echipa din Carolina de Sud a fost înfiinţată abia în 2018 şi concurează în prezent în USL League One, având ambiţii de a juca în Major League Soccer (MLS).

Brazilianul se alătură unui grup de investitori pentru a conduce clubul.

„Pentru mine şi grupul nostru, aceasta este o oportunitate de a sprijini creşterea fotbalului la toate vârstele şi nivelurile şi de a face parte dintr-un club care apreciază prezenţa internaţională şi un amestec unic de culturi”, a declarat el pe reţelele de socializare ale clubului.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Taguri:
ronaldinho,
echipa,

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici