VIDEO  Ronaldo uluieşte: Fotbalul este prea plictisitor, prefer tenisul

A scris pagini importante de istorie în fotbal, dar, acum, Luis Nazario da Lima, alias Ronaldo (Fenomenul), are doar tenisul în suflet.

514 afișări
Imaginea articolului Ronaldo uluieşte: Fotbalul este prea plictisitor, prefer tenisul

Ronaldo uluieşte: Fotbalul este prea plictisitor, prefer tenisul

Fostul atacant al Barcelonei, Interului, Realului şi Milanului (printre altele), campion mondial cu Brazilia în două rânduri (în 1994 şi în 2022) şi de două ori câştigător al Balonului de Aur, în 1997 şi în 2002, a dezvăluit că este atât de pasionat de tenis încât îl practică şi îl preferă. fotbalului.

Ultimele declaraţii ale lui Ronaldo Il Fenomeno sunt surprinzătoare. Fostul atacant brazilian, unul dintre cei mai buni din istoria fotbalului, a dezvăluit că preferă mult tenisul: „Fotbalul a devenit plictisitor, nu pot să văd meciuri complete”.

Despre plictiseala oferită de fotbalul prezent a vorbit recent şi spaniolul Pique, care a recunoscut că nu poate urmări un meci întreg al echipei sale favorite, Barcelona.

Revenind la fostul mare vârf sud-american, prezent la gala anuală a Academiei antrenorului de tenis Patrick Mouratoglou, francez de la care a luat lecţii, a urcat pe scenă şi a „trădat” fotbalul pentru tenis în cuvinte:

„Acum, îl iubesc mai mult decât fotbalul. Este incredibil. Nu pot să mă uit la meciuri complete de fotbal. E prea plictisitor. În schimb, pot petrece cinci ore uitându-mă la tenis”.

Ronaldo joacă tenis şi se antrenează de trei ori pe săptămână: „Am mereu un spirit competitiv, vreau să mă perfecţionez în fiecare zi. Dar am defecte pe care nici măcar Patrick nu le poate rezolva”.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici