Ronaldo va juca într-un film alături de Andy Garcia şi Juliette Lewis

Fostul fotbalist Ronaldo Luiz Nazario de Lima va debuta în cinematografie, urmând să joace, alături de actorii Andy García şi Juliette Lewis, un personaj negativ în filmul "Open Road", a anunţat, pe Twitter, regizorul peliculei, Marcio García, informează cotidianul As.

Urmărește
104 afișări
Imaginea articolului Ronaldo va juca într-un film alături de Andy Garcia şi Juliette Lewis

Ronaldo va juca într-un film alături de Andy Garcia şi Juliette Lewis (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

Într-un prim mesaj postat pe Twitter, regizorul brazilian Marcio García a menţionat că actriţa principală care va juca alături de Andy García este Juliette Lewis, menţionând, totodată, că "un fenomen" brazilian va face parte din acest proiect. După câteva ore de la primul mesaj, regizorul peliculei a revenit şi a scris: "Chiar aşa este, dragii mei, El Fenomeno (aşa cum este cunoscut Ronaldo) va debuta la Hollywood".

Filmările pentru "Open Road/Drum deschis", al doilea film regizat de Garcia după ''Bed and Breakfast'', vor începe la Los Angeles în luna iunie a acestui an, producător fiind Uri Singer.

Ronaldo a jucat ultima oară la Corinthians şi s-a retras din activitate în luna februarie a acestui an, după ce echipa sa a fost eliminată din Copa Libertadores.

În luna martie a acestui an, Ronaldo şi-a testat abilităţile de umorist în cadrul unei emisiuni televizate.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici