Rudi Garcia e pe lista scurtă a lui Bayern Munchen, care e încă în căutarea viitorului antrenor

Rudi Garcia ar fi unul din numele de pe lista scurtă a managerilor curtaţi de Bayern Munchen, potrivit L'Équipe, după ce Ralf Rangnick a refuzat clubul pentru a-şi continua activitatea la echipa naţională a Austriei.

72 afișări
Imaginea articolului Rudi Garcia e pe lista scurtă a lui Bayern Munchen, care e încă în căutarea viitorului antrenor

Rudi Garcia e pe lista scurtă a lui Bayern Munchen, care e încă în căutarea viitorului antrenor

Garcia, fostul antrenor de la Olympique de Marseille şi Olympique Lyonnais, a rămas fără loc de muncă de când a fost concediat de la Napoli, în noiembrie. Francezul a avut câteva luni dezastruoase cu deţinătoarea de atunci a titlului, care şi-a văzut pierdute speranţele de a-şi păstra coroana.

Cu toate acestea, în condiţiile în care opţiunile sunt limitate pentru Bayern, care încă doreşte să găsească doar o soluţie temporară, aşteptând ca Xabi Alonso să devină disponibil, Garcia s-ar afla în atenţia clubului, care ar fi discutat deja despre profilul său.

Mai ales că alte opţiuni, precum Roberto De Zerbi şi Hansi Flick, nu doresc să se limiteze la a încălzi scaunul pentru Alonso.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici