Ruud van Nistelrooy se retrage de la naţională

Atacantul olandez Ruud van Nistelrooy a anunţat, marţi, că se retrage din echipa naţională, pentru a se concentra asupra evoluţiei la formaţia sa de club, Reala Madrid, potrivit agenţiei olandeze ANP.

Urmărește
11 afișări
Imaginea articolului Ruud van Nistelrooy se retrage de la naţională

Ruud van Nistelrooy se retrage de la naţională (Imagine: Mediafax Foto / AFP)

"După ce am studiat programul echipei naţionale şi cel al formaţiei Real Madrid mi-am dat seama că, având în vedere efortul fizic ce trebuie depus pentru a rezista la un asemenea nivel, va trebui să fac o alegere. Combinaţia dintre meciurile echipei naţionale şi cele de la formaţia de club este o sarcină prea grea pentru mine, aşa că practic nu am altă soluţie", a afirmat jucătorul în vârstă de 32 de ani.

Atacantul olandez a adăugat că decizia nu a luat-o de pe o zi pe alta. "Evident că acest gen de decizie nu poate fi luată peste noapte. Am avut un turneu final al Campionatului European reuşit cu naţionala Olandei şi îmi voi aminti cu plăcere de acele momente", a menţionat Van Nistelrooy.

Atacantul olandez a jucat primul meci în echipa naţională în 18 noiembrie 1998, având în total 64 de selecţii şi 33 goluri marcate.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici