S-a modificat programul înmânării medaliei de bronz gimnastei Ana Bărbosu

  • Programat iniţial pentru vineri, la ora 9.30, evenimentul de înmânare a medaliei olimpice de bronz gimnastei Ana Maria Bărbosu a fost reprogramat la o altă oră.
  • Ana Bărbosu va ajunge în posesia medaliei olimpice câştigate în proba de sol, după intervenţia la TAS.
Urmărește
1561 afișări
Imaginea articolului S-a modificat programul înmânării medaliei de bronz gimnastei Ana Bărbosu

S-a modificat programul înmânării medaliei de bronz gimnastei Ana Bărbosu

Gimnasta Ana Maria Barbosu va intra în posesia medaliei de bronz câştigată în finala de la sol a Jocurilor Olimpice de la Paris 2024 în cadrul unei ceremonii ce va avea loc tot vineri, dar de la ora 15.30.

Medalia îi va fi înmânată de Octavian Morariu, membru al Comitetului Internaţional Olimpic pentru România, şi de Mihai Covaliu, preşedintele Comitetului Olimpic şi Sportiv Român în cadrul unui eveniment care va avea loc pe esplanada Casei Olimpice din Bucureşti.

COSR a anunţat miercuri şi faptul că medalia olimpică ce îi va fi înmânată Anei Maria Bărbosu a ajuns deja în posesia instituţiei, ea nefiind, fizic, aceeaşi cu cea înmânată imediat după concursul olimpic sportivei americane Jordan Chiles.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici