Sabalenka se retrage de la Wimbledon din cauza unei accidentări la umăr

Aryna Sabalenka, a treia favorită, s-a retras de la Wimbledon cu puţin timp înainte de meciul său de deschidere de luni, din cauza unei accidentări la umăr, au anunţat organizatorii, lăsând tabloul feminin fără o pretendentă principală la titlu.

46 afișări
Imaginea articolului Sabalenka se retrage de la Wimbledon din cauza unei accidentări la umăr

Sabalenka se retrage de la Wimbledon din cauza unei accidentări la umăr

Bielorusa, care urma să o înfrunte pe americanca Emina Bektas, a fost înlocuită pe tablou de rusoaica Erika Andreeva, lucky loser.

„Am încercat totul pentru a mă pregăti, dar din păcate umărul meu nu cooperează", a declarat Sabalenka pe Instagram.

„M-am împins la limită la antrenamentul de astăzi pentru a încerca să dau tot ce am mai bun, dar echipa mea mi-a explicat că dacă joc nu va face decât să înrăutăţească lucrurile", a adăugat ea.

„Acest turneu înseamnă atât de mult pentru mine şi promit că voi reveni mai puternică anul viitor".

Sabalenka a suferit o accidentare la partea inferioară a spatelui în acest an şi s-a confruntat cu o boală la Roland Garros în timpul înfrângerii din sferturile de finală cu Mirra Andreeva, în vârstă de 17 ani, iar acum s-a accidentat în timpul Berlin Open de luna trecută.

Campioana de la Australian Open a declarat sâmbătă că nu este încă 100% pregătită decel de-al treilea Grand Slam al anului.

De la câştigarea primului său titlu de Grand Slam la Australian Open în 2023, Sabalenka, în vârstă de 26 de ani, s-a impus ca una dintre cele mai constante jucătoare din turneele majore.

Ea a ajuns în semifinale la Roland Garros şi Wimbledon anul trecut, precum şi în finala U.S. Open, şi a început anul 2024 prin a-şi apăra titlul de la Melbourne.

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici