Sabău: Am discutat cu Dinamo şi cu o altă echipă, dar încă nu am semnat nimic

Antrenorul Ioan Ovidiu Sabău a declarat, luni, că a discutat cu reprezentanţii FC Dinamo şi ai încă unei grupări din Liga I, dar că, pentru moment, nu a semnat cu nicio echipă.

Urmărește
19 afișări
Imaginea articolului Sabău: Am discutat cu Dinamo şi cu o altă echipă, dar încă nu am semnat nimic

Sabău: Am discutat cu Dinamo şi cu o altă echipă, dar încă nu am semnat nimic (Ciprian Sterian/Mediafax Foto)

"Cristea Opria se dă drept impresarul meu şi a spus că are toate informaţiile şi că deja am semnat cu Dinamo, dar nu este adevărat. Eu nu am impresar şi nu m-a reprezentat în România nimeni, atâta timp cât am fost jucător sau antrenor. Nu am nevoie de impresar, dar dacă voi avea nevoie, o să îmi aleg eu unul. Au fost discuţii cu Dinamo, au mai fost şi cu altcineva, dar în momentul de faţă nu este nimic, iar restul nu are rost, pentru că nu e nimic concret. Probabil mâine sau poimâine se va şti. Cred că în momentul de faţă am maturitatea şi experienţa la toate nivelurile şi mă simt în stare să pregătesc o echipă de top. Dacă în această perioadă am crescut jucători pentru a-i vinde, acum e o altă muncă şi sper să reuşesc acolo unde mă voi duce", a spus Sabău, la Gsptv.

Ioan Ovidiu Sabău, care nu şi-a prelungit contractul scadent în această vară cu Gloria Bistriţa, s-a declarat mulţumit de perioada petrecută la gruparea ardeleană.

"Au fost patru ani foarte grei în care m-am luptat cu prejudecăţi. Ştiam câte sacrificii fac, cât de greu e să formez jucători de la Divizia B sau C sau jucători care nu au evoluat la echipele lor. Sunt mulţumit că în această perioadă, cei care au venit la stadion, au văzut jucători care au luptat şi că nu au mimat fotbalul. Nu ştiu dacă în primii trei ani s-au cheltuit mai mult de 150.000 de euro pe transferuri. În trei ani de zile am luat jucători şi i-am pus pe picioare. Dacă fac un calcul, s-au încasat peste cinci milioane de euro. Cel mai important e că nu s-au mai aranjat jocurile", a adăugat Sabău.

Într-o intervenţie telefonică la Sport.ro, Sabău a precizat, că în afară de Dinamo, mai are o ofertă de la un club de pe primele locuri ale Ligii I, fără a-l numi, menţionând numai că nu este vorba de Rapid.

El a adăugat că şansele de a antrena pe Dinamo în sezonul viitor sunt de 50 la sută, urmând să ia o decizie în circa două-trei zile.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici