Sabău: Am emoţii pentru întoarcerea mea la Bistriţa

Antrenorul echipei FC Timişoara, Ioan Ovidiu Sabău, a declarat, marţi, că are emoţii pentru prima etapă a returului Ligii I, când formaţia pe care o pregăteşte va întâlni, în deplasare, fosta sa echipă, Gloria Bistriţa.

Urmărește
11 afișări
Imaginea articolului Sabău: Am emoţii pentru întoarcerea mea la Bistriţa

Sabău: Am emoţii pentru întoarcerea mea la Bistriţa (Imagine: Mediafax Foto)

"Sunt mari emoţii pentru mine că mă întorc la Bistriţa. Un loc care m-a ajutat să mă maturizez ca antrenor. Am fost susţinut, nu e uşor atunci când antrenezi în Liga, am avut o susţinere totală din partea domnului Pădureanu şi întotdeauna îi voi purta un respect deosebit şi mai ales că nu m-a compromis în cei patru ani de zile cât am stat acolo şi a fost om de cuvânt. La Bistriţa a rămas un nucleu de bază, acei jucători pe care i-am pregătit eu, dar s-a schimbat şi sistemul şi felul de a aborda un joc, au apărut şi câţiva jucători noi", a spus Sabău.

Tehnicianul consideră că lotul echipei FC Timişoara a fost întărit în pauza competiţională, dar încă îi lipseşte omogenitatea. "Toţi cei care au venit sunt jucători de la care se aşteaptă foarte mult şi încet-încet va trebui să intre în ritmul echipei, în obiectivele pe care ni le-am stabilit. Există concurenţă mai bună acum, lotul trebuia întărit, dar încă suferim la omogenitate. În proporţie de 90 la sută am conturat primul 11. Ştiu cum vreau să joc, dar mai pot apărea unele surprize", a mai spus el.

Ioan Ovidiu Sabău se aşteaptă la o altă stare de spirit la jocurile oficiale decât la partidele amicale: "Suntem pregătiţi. Ne-am pregătit foarte bine şi consider că la primul meci, cel de la Bistriţa, vom fi pregătiţi sută la sută, motivaţi pentru începerea campionatului. Când începe campionatul mă aştept să fie o altă stare de spirit. E normal să fie aşa, pretenţiile sunt mari".

FC Timişoara întâlneşte, sâmbătă, în deplasare, de la ora 15.15, formaţia Gloria Bistriţa, într-un meci contând pentru etapa a XVIII-a a Ligii I.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici