Sabău: Am meritat cele trei puncte, chiar dacă în ultimele 15 minute am cam tremurat

Antrenorul echipei FC Timişoara, Ioan Ovidiu Sabău, a declarat, joi, după victoria din meciul cu Dinamo Bucureşti, scor 2-1, că formaţia sa a meritat cele trei puncte, deşi a tremurat în ultimele 15 minute ale întâlnirii.

Urmărește
21 afișări
Imaginea articolului Sabău: Am meritat cele trei puncte, chiar dacă în ultimele 15 minute am cam tremurat

Sabău: Am meritat cele trei puncte, chiar dacă în ultimele 15 minute am cam tremurat (Imagine: Razvan Lupica/Mediafax Foto)

"E o victorie muncită, foarte importantă pentru noi şi care ne ţine în lupta pentru primele două locuri. Am meritat cele trei puncte, chiar dacă în ultimele 15 minute am cam tremurat. Frica de rezultat ne-a făcut să ne retragem, iar cei de la Dinamo au fost de-a dreptul periculoşi în 2-3 rânduri. Campionatul încă se mai joacă, nu s-a decis nimic, mai sunt meciuri grele de disputat. Va conta mult în lupta pentru titlu ca jucătorii să reziste la presiunea psihică. Cei care sunt obişnuiţi cu astfel de presiune vor face performanţă. Noi am avut curaj şi după atâţia ani am reuşit să câştigăm în Ştefan cel Mare, într-un meci cu încărcătură mare", a spus Sabău.

Echipa FC Timişoara a învins, joi, în deplasare, cu scorul de 2-1, formaţia Dinamo Bucureşti, în ultimul meci al etapei a XXXI-a a Ligii I.

Urmăreşte evoluţia echipei tale favorite, live pe telefonul tău mobil. Pentru mai multe detalii click aici.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici