Sabău, antrenorul etapei în Superligă. Moţul este neînvins

Surpriza debutului de sezon în Superliga masculină de fotbal, lidera clasamentului după 8 etape, Universitatea Cluj Napoca, dă din nou antrenorul echipei ideale a etapei, de data aceasta a opta. Ioan Sabău e la a doua nominalizare, după ce fusese ales şi în etapa a patra.

Urmărește
145 afișări
Imaginea articolului Sabău, antrenorul etapei în Superligă. Moţul este neînvins

Sabău, antrenorul etapei în Superligă. Moţul este neînvins

Liga Profesionistă de Fotbal a anunţat marţi cel mai bun unsprezece al rundei cu numărul opt. FC Hermannstadt are cei mai mulţi reprezentanţi în echipă, după ce sibienii au făcut scorul etapei, 6-2, împotriva lui Poli Iaşi.

Unsprezecele ideal al etapei are totuşi o componenţă omogenă, cu reprezentanţi din partea a 8 echipe din Superligă.

Echipa ideală a etapei a opta:

Portar
Lukáš Zima (Petrolul) - Intervenţiile lui au ţinut neatinsă plasa porţii prahovenilor. A fost al şaselea meci fără gol încasat.

Fundaşi
David Maftei (Oţelul Galaţi) - Tânărul fundaş de bandă al gălăţenilor şi-a trecut în cont prima pasă decisivă în SuperLigă. Este un jucător care merită urmărit cu atenţie.
Dmytro Pospielov (Unirea Slobozia) - Fundaşul ialomiţenilor a marcat ambele goluri ale victoriei izbutite de Unirea în duelul nou-promovatelor. A ajuns la patru reuşite, fiind unul dintre golgheterii campionatului.
Siyabonga Ngezana (FCSB) - O prestaţie entuziasmantă! Pe lângă golul marcat, primul în SuperLigă, a fost imperial în defensivă.
Christopher Braun (FC Rapid 1923) - A consumat multă energie pe durata celor 80 de minute în care s-a aflat pe teren. A înscris şi un gol, al doilea în campionatul curent.

Mijlocaşi
Silviu Balaure (FC Hermannstadt) - A punctat de două ori în meciul cu cele mai multe goluri marcate.
Ovidiu Bic (Universitatea Cluj) - Trece prin cea mai bună perioadă din carieră. A înscris primul gol din sezonul actual, în care mai are trei pase decisive şi un penalty scos.
Ronaldo Deaconu (FC Hermannstadt) - A marcat pentru a doua etapă la rând şi a ajuns la 20 de goluri în SuperLigă, competiţie în care şi-a trecut în cont şi a 27-a pasă decisivă.

Atacanţi
Ciprian Deac (CFR 1907 Cluj) - A înscris pentru a doua oară în campionatul curent şi a ajuns la 88 de reuşite pe prima scenă, dintre care şapte în duelurile cu dobrogenii.
Aurelian Chiţu (FC Hermannstadt) - Experimentatul vârf transferat de sibieni în vara acestui an a făcut cel mai bun meci sub comanda lui Marius Măldărăşanu. A marcat un gol şi a oferit o pasă decisivă.
Alexandru Pop (Oţelul Galaţi) - A marcat ambele goluri ale gălăţenilor. A ajuns la 14 reuşite în 43 de meciuri disputate în principala competiţie internă.

Antrenorul Etapei
Ioan Ovidiu Sabău (Universitatea Cluj) - Studenţii clujeni trăiesc o perioadă de vis. S-au impus în derby-ul cu Dinamo şi rămân în fruntea clasamentului, fiind neînvinşi după opt jocuri.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici