Sabău: Când Gloria câştigă, ori e blat, ori ne ajută arbitri

Antrenorul formaţiei Gloria Bistriţa, Ioan Ovidiu Sabău, a declarat ironic, marţi, într-o conferinţă de presă, că atunci când echipa sa câştigă, ori este blat, ori este ajutată de arbitri.

Urmărește
22 afișări
Imaginea articolului Sabău: Când Gloria câştigă, ori e blat, ori ne ajută arbitri

Sabău: Când Gloria câştigă, ori e blat, ori ne ajută arbitri (Imagine: Mediafax Foto)

"A fost un joc extrem de important pentru noi şi greu, dar am obţinut o victorie meritată şi muncită. Vine într-un moment important pentru obiectivul pe care ni l-am propus, salvarea de la retrogradare. Sunt foarte bucuros pentru că am ieşit pentru o perioadă scurtă din acea zonă în care ne făceam griji destul de mari şi putem lucra mult mai liniştiţi şi cu mai mult entuziasm.
Sunt specialişti care vor trebui să analizeze arbitrajul, dar, din păcate, întotdeauna, Gloria când câştigă ori este blat, ori ne ajută arbitri. Nu ştiu ce s-a recunoscut. Eu zic că în astfel de situaţii se poate da sau nu penalti. De data aceasta s-a luat această decizie. Şi eu am foarte multe de spus despre arbitrajul care a fost şi aş putea face multe comentarii, dar Gloria a muncit şi a meritat această victorie", a spus Sabău.

Ioan Ovidiu Sabău a precizat că prestaţia arbitrului Mugurel Drăgănescu nu a fost tendenţioasă, ci confuză şi a condus partida cu teamă.

"Gloria şi-a creat ocazii de a înscrie cu o echipă care are şase-şapte jucători care au evoluat în UEFA. Nu a fost un meci uşor. Îi reproşez arbitrului deciziile pe care le-a luat, eronate, faulturi în preajma careului. Nu ştiu de ce a procedat aşa. Poate faptul că acum sunt atenţi la orice lucru, e o presiune foarte mare pe ei. A greşit şi în favoarea noastră şi în favoarea lor. Nu pot spune că a fost arbitraj tendenţios. A arbitraj cu prea mare teamă, cu frică. A fost un arbitraj confuz. Şi noi am fost nemulţumiţi, şi ei. Nu putem spune că ne-a ajutat doar pe noi", a menţionat antrenorul.

Formaţia Gloria Bistriţa a câştigat, marţi, pe teren propriu, cu scorul de 1-0 (0-0), în faţa echipei FC Braşov, într-un meci contând pentru etapa a a XXIX-a a Ligii I.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici