Sabău: Dacă anumiţi jucători nu dau totul pentru echipă, îi schimb

Antrenorul formaţiei Gloria Bistriţa, Ioan Ovidiu Sabău, a declarat, miercuri, înaintea meciului cu Poli Iaşi din etapa a IV-a a Ligii I, că acei jucători care nu dau totul în teren pentru victoria echipei nu vor mai prinde primul unsprezece.

Urmărește
7 afișări
Imaginea articolului Sabău: Dacă anumiţi jucători nu dau totul pentru echipă, îi schimb

Sabău: Dacă anumiţi jucători nu dau totul pentru echipă, îi schimb (Imagine: Mediafax Foto)

"Sunt jucători care nu dau randamentul la care m-am aşteptat, dar mai am răbdare. Dacă trec patru etape şi joacă modest, îi schimb. Nu e nimeni bătut în cuie indiferent de nume, de vârstă. Dacă nu dau totul pe teren, pentru echipă, îi schimb", a spus Sabău.

Tehnicianul formaţiei bistriţene a stabilit deja obiectivul pentru echipă. "Ne dorim să terminăm în primele opt. Acesta este obiectivul stabilit analizând valoarea pe hârtie a jucătorilor pentru că, până la urmă, valoarea se stabileşte în funcţie de ce face fiecare în teren, nu de cartea de vizită pe care o are fiecare. Sper să conving fiecare jucător că această echipă a obţinut rezultate datorită disciplinei, pentru tactică în teren şi pentru că e o echipă bine organizată care dă totul pe gazon", a mai spus Sabău.

Antrenorul a recunoscut însă că Gloria nu este încă o echipă formată. "În acest moment suferim şi noi la capitolul calitate, relaţiile de joc nu sunt cele dorite, dar mizez foarte mult pe voinţa jucătorilor mei, pe caracterul şi puterea lor de a se autodepăşi pentru a câştiga", a adăugat Sabău.

Referindu-se la primele meciuri pe care echipa sa le-a disputat, Ioan Ovidiu Sabău a declarat că toate echipele pe care Gloria le-a întâlnit au fost valoroase. "Au fost două jocuri în deplasare cu echipe bune, la fel şi un joc acasă tot cu o echipă bună. Va trebui să fim foarte bine pregătiţi din punct de vedere mental, să ne dorim victoria cu un adversar care vine după trei înfrângeri, o echipă care, în acest moment e foarte criticată, chiar de proprii suporteri şi de conducere, şi este clar că vine la Bistriţa să câştige. Campionatul va fi foarte greu anul acesta. S-a investit mult financiar. Ne pare rău că nu putem juca în nocturnă cu Poli Iaşi şi nici cu Steaua, fiindcă au apărut anumite probleme tehnice care se vor rezolva în două săptămâni, sperăm noi", a adăugat Sabău.

Gloria Bistriţa a investit 800.000 de euro în instalaţia de nocturnă, dar aceasta nu este încă omologată şi ca urmare nu poate fi folosită într-un meci oficial.

Antrenorul Gloriei crede că este prematur să fie stabilită o ierarhie în Liga I. "E început de campionat. Sunt echipe care au început mai bine, important este cum vor evolua. Nu putem spune de pe acum favoritele şi cine va retrograda. Au trecut doar trei etape. Echipa care va fi mai constantă, mai bine motivată, mai bine pregătită, care va avea linişte, aceea va avea de câştigat", a mai spus Sabău.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici