Sabău: Mi-a fost teamă până la sfârşit

Tehnicianul echipei Rapid, Ioan Ovidiu Sabău, a declarat sâmbătă seară, după victoria din meciul cu Gloria Bistriţa, scor 3-1, că este mulţumit de jocul din prima repriză, însă în a doua a avut emoţii şi i-a fost teamă până la sfârşit.

Urmărește
189 afișări
Imaginea articolului Sabău: Mi-a fost teamă până la sfârşit

Sabău: Mi-a fost teamă până la sfârşit (Imagine: Ciprian Sterian / MediafaxFoto)

"Sunt mulţumit de jocul din prima repriză, de cel dintr-a doua mai puţin. La 2-1 se putea întâmpla orice, putea să apară un contraatac periculos şi sincer mi-a fost teamă până la sfârşit. Şi publicul şi-a manifestat nemulţumirea în final, pentru că jucătorii nu mai atacau şi aveau acea teamă de a nu primi gol. În prima repriză am avut alte două penaltiuri, la Bilaşco şi Roman, dar nu consider că a ofst rea intenţie, pur şi simplu arbitrul nu a fost atent", a spus Sabău.

Ioan Ovidiu Sabău a menţionat că ar fi bine ca jucătorii să primească măcar un salariu până la meciul cu Steaua, din etapa următoare. "Nu ştiu exact cât influenţează situaţia financiară jocul lor, am încercat să îi facem să înţeleagă că toţi suntem în aceeaşi situaţie. Domnul Copos încearcă să rezolve această problemă, cu siguranţă nu o face intenţionat. Până la urmă va găsi o cale să o rezolve", a adăugat el.

Tehnicianul a mai spus că jucătorii Marius Constantin şi Teixeira au suferit accidentări la meciul cu Gloria, dar un diagnostic clar din partea medicior vor primi zilele următoare.

Formaţia Rapid a învins, sâmbătă, pe teren propriu, cu scorul de 3-1 (2-1), echipa Gloria Bistriţa, într-un meci din etapa a VIII-a a Ligii I, în care gazdele au înscris două goluri din penalti şi oaspeţii au jucat în inferioritate numerică din minutul 11.

Golurile au fost marcate de Herea '12 (penalti), 90+3 (penalti) şi Goga '15 pentru Rapid, respectiv Predescu '20 pentru Gloria.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici