Sabău: N-am încheiat încă nimic

Tehnicianul Ioan Ovidiu Sabău a declarat că în ciuda victoriei obţinute de Gloria Bistriţa, scor 1-0, în faţa echipei Pandurii, formaţia bistriţeană mai trebuie să acumuleze cel puţin patru puncte pentru a fi sigură de salvarea de la retrogradare, transmite corespondentul MEDIAFAX.

Urmărește
13 afișări
Imaginea articolului Sabău: N-am încheiat încă nimic

Sabău: N-am încheiat încă nimic (Imagine: Mediafax Foto)

"Am obţinut o victorie muncită şi meritată. În prima repriză am condus jocul, ne-am creat foarte multe ocazii. Şi ei au avut două situaţii pe greşelile noastre, iar dacă ar fi marcat, ne-ar fi fost foarte greu să revenim. În partea a doua am controlat jocul şi am avut iniţiativa, chiar dacă ne-am retras în unele momente pentru a-i surprinde pe contraatac. Îi felicit pe jucători, au suferit foarte mult pentru această victorie. N-am încheiat încă nimic, va trebui să mai câştigam cel puţin patru puncte, dacă nu şase", consideră Sabău.

Tehnicianul Gloriei a menţionat că o pierdere importantă pentru echipa sa în acest meci o constituie accidentarea lui Dorel Zaharia, jucător care a fost transportat la spital după ce s-a lovit cap în cap cu mijlocaşul Mădălin Murgan: "Ne-a afectat şi ieşirea lui Zaharia, pe care sper să-l recuperăm până la meciul de la Mediaş".

Atacantul Gloriei Bistriţa, Dorel Zaharia, şi mijlocaşul echipei Pandurii, Mădălin Murgan, au fost duşi la spital după ce s-au lovit cap în cap în urma unui duel la minge, petrecut în minutul 24 al meciului de sâmbătă. După primele consultări, imediat după sosirea jucătorilor la spitalul Judeţean Bistriţa-Năsăud, s-a constatat că aceştia nu necesită spitalizare. La finalul meciului, Zaharia s-a întors la stadion pansat.

Autorul golului victoriei echipei bistriţene în jocul de sâmbătă, Diogo Ramos, a precizat că este bucuros pentru această victorie, dar pentru Gloria cel mai important este jocul din etapa viitoare cu Gaz Metan. "Era un meci important pentru noi şi am câştigat trei puncte esenţiale. Mergem la Mediaş pentru a învinge şi pentru a închide această luptă pentru evitarea retrogradării. Sunt bucuros că golul meu a adus victoria, dar mai importante pentru mine sunt cele trei puncte", a spus Diogo.

Mijlocaşul Adrian Nalaţi a menţionat că este fericit că jocul cu numărul 100 al său în Liga I, a coinchis cu un succes al echipei sale: "Mă bucur că meciul 100 în Liga I pentru mine a coincis cu o victorie importantă a echipei. Am luat trei puncte mari după un meci greu, foarte disputat. Este un succes meritat".

Formaţia Gloria Bistriţa a câştigat, scor 1-0, partida susţinută, sâmbătă, pe teren propriu, în faţa echipei Pandurii Târgu Jiu, meci contând pentru runda a XXXI-a a Ligii I,

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici