Sabău: Naţionala României a depins de Hagi

Fostul component al echipei naţionale a României a declarat, luni, că naţionala României depinde de anumiţi jucători, aşa cum prima reprezentativă din care făcea el parte depindea de Gheorghe Hagi.

Urmărește
13 afișări
Imaginea articolului Sabău: Naţionala României a depins de Hagi

Sabău: Naţionala României a depins de Hagi (Imagine: Alex Drifter/Mediafax Foto)

Prima reprezentativă a României are şanse de calificare la CM 2010, consideră antrenorul echipei ardelene.

"Echipa naţională are jucători foarte valoroşi, un antrenor experimentat şi cred că are toate atuurile să se califice. Eu văd o echipă valoroasă, cu jucători maturi care evoluează în campionate puternice. Dar sigur că va fi foarte greu", a precizat tehnicianul.

Sabău: Fără Hagi naţionala n-ar fi avut rezultatele pe care le-a avut

"Am depins de Hagi. Trebuie să fim realişti. Vă spun eu, care am alergat foarte mult, poate de multe ori chiar şi pentru el, dar Hagi era jucătorul care avea sclipiri, care trăgea echipa după el, care dădea multă încredere fiecăruia dintre noi. Indiferent cu cine jucam, pentru Hagi era la fel. Pentru el, un meci era o joacă. Deci cu atâta lejeritate juca. Iar încrederea asta ne-a transmis-o şi nouă şi aşa consider că am reuşit să creştem ca echipă. Ştiu ce a însemnat Hagi pentru fiecare dintre noi. Fără Hagi echipa naţională n-ar fi avut niciodată rezultatele pe care le-a avut", a spus Sabău.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici