Sabău: Nu m-am gândit că o să arătăm atât de rău

Tehnicianul echipei FCM Târgu Mureş, Ioan Ovidiu Sabău, a declarat, sâmbătă, după înfrângerea, cu scorul de 4-1, din meciul cu Pandurii Târgu Jiu, că nu se aştepta ca formaţia sa să arate atât de rău, deşi nu avea speranţe mari de la această confruntare.

Urmărește
11 afișări
Imaginea articolului Sabău: Nu m-am gândit că o să arătăm atât de rău

Sabău: Nu m-am gândit că o să arătăm atât de rău (Imagine: Ciprian Sterian/Mediafax Foto)

"Noi prea multe speranţe pentru acest joc nu ne-am făcut, pentru că au lipsit trei jucători importaţi. Iar pentru mine dacă lipsesc doi sau trei jucători titulari e foarte greu să mai obţin rezultate. Dar nici nu m-am gândit că o să arătăm atât de rău, dar asta deoarece a fost eliminat Bruno Fernandes şi lucrurile s-au complicat de acolo. A existat o singură echipă pe teren care a jucat foarte bine azi. Au avut un ritm mult mai bun decât al nostru, au fost mai rapizi decât noi şi până la urmă au controlat jocul şi e o victorie meritată. Felicit pe domnul Grigoraş şi felicit această echipă şi le urez succes", a spus Sabău.

Ioan Ovidiu Sabău a precizat că va renunţa în iarnă la fotbaliştii care nu au evoluat sau nu au dat randament. "Am suferit pentru că soluţiile pe care le-am găsit nu au fost cele mai bune, echipa avea anumite automatisme. E diferenţă foarte mare între titulari şi rezerve. M-au impresionat ultimele jocuri ale celor de la Pandurii, au jucat bine. Nu meritau să piardă nici cu Rapid. Dar şi noi eram în creştere. Chiar foarte bine ne-am descurcat şi la jocul cu Timişoara. Dar în momentul în care lipsesc doi sau trei jucători importanţi se vede", a adăugat el.

Formaţia Pandurii Târgu Jiu a învins, sâmbătă, la Drobeta Turnu Severin, cu scorul de 4-1 (2-0), echipa FCM Târgu Mureş, într-un meci din etapa a XIV-a a Ligii I, în care gazdele au beneficiat de două penaltiuri şi oaspeţii de o lovitură de la 11 metri. Golurile învingătorilor au fost marcate de Voiculeţ '36 (penalti), Băcilă '44 şi Pintilii '55 (penalti), '65. Pentru FCM Târgu Mureş a înscris Munteanu, în minutul 80, din penalti.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici