Sabău: Obiectivul e salvarea de la retrogradare

Antrenorul ehipei Gloria Bistriţa, Ioan Ovidiu Sabău, a declarat, joi, că obiectivul formaţiei pe care o pregăteşte este salvarea de la retrogradare, dar că ar fi o performanţă ca gruparea ardeleană să termine campionatul între primele zece locuri.

Urmărește
12 afișări
Imaginea articolului Sabău: Obiectivul e salvarea de la retrogradare

Sabău: Obiectivul e salvarea de la retrogradare (Imagine: Mediafax Foto)

"Din Antalya ne-am întors cu o pregatire mai bună, cu relaţii de joc mai bune, cu pregătire tactică şi omogenizare. Am reuşit în parte să rezolvăm unele probleme, sper să se vadă în campionat că am muncit foarte bine. Obiectivul nostru cel mai important este să nu retrogradăm, iar dacă se poate mult mai bine, să terminăm între primele zece, ar fi o performanţă. În situaţia în care suntem, trebuie să ne gândim în primul rând să ne salvăm de la retrogradare. Când spun asta, mă gândesc şi la felul în care s-au întărit unele echipe, la achiziţiile pe care le-au făcut", a spus Sabău.

Ioan Ovidiu Sabău speră ca transferul mijlocaşului Lucian Sânmărtean să se realizeze până la începutul returului. "Este puţin probabil să mai apară nume noi în lot, au mai rămas puţine zile până la reluarea campionatului, dar mai pot veni jucători dacă sunt importanţi şi buni. Totdeauna jucătorii de valoare sunt bineveniţi. Vor fi jucători la care voi renunţa, alţii vor fi împrumutaţi, dar vom stabili aceste lucruri săptămâna viitoare. Nu ştiu care este acum situaţia lui Lucian Sânmărtean, înainte de plecarea în Antalya rămăsese să ne dea un raspuns. O să mă întâlnesc cu el. Îl primim oricând, ne-am dori să vină la Gloria. N-a jucat de atâta timp, Gloria îl poate ajuta foarte mult", a menţionat Sabău.

Tehnicianul formaţiei bistriţene crede că Gloria poate obţine rezultate bune în acest retur de campionat, în cazul în care vor repeta prestaţia din partida amicală contra formaţiei Lokomotiv Moscova. "Din punct de vedere fizic stăm bine. Jocurile de pregătire au lăsat de dorit, dar luaţi în calcul şi adversarii, şi arbitrajele puţin ostile, pentru că au fost arbitrii lor. Iau ca punct de reper meciul cu Lokomotiv Moscova, 1-0, când am reuşit un joc bun, cu entuziasm şi dăruire. Acela e punctul de plecare şi trebuie să ne dea încredere că avem potenţial. Atâta timp cât suntem concentraţi, putem obţine rezultate bune cu orice echipa", a conchis Sabău.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici