Sabău se decide la finalul campionatului dacă se va retrage sau nu din activitate

Antrenorul echipei Gloria Bistriţa, Ioan Ovidiu Sabău, a declarat, sâmbătă, la finalul partidei cu Poli Iaşi, că se va decide la finalul campionatului dacă se va retrage sau nu din activitatea de tehnician.

Urmărește
15 afișări
Imaginea articolului Sabău se decide la finalul campionatului dacă se va retrage sau nu din activitate

Sabău se decide la finalul campionatului dacă se va retrage sau nu din activitate (Imagine: Mediafax Foto)

"Această decizie o iau la sfârşitul campionatului. Nu se pune problema că voi renunţa şi să plec când se termină campionatul. O să analizez foarte bine. Nu depinde de rezultate, o să stau o săptămână, zece zile, voi anunţa situaţia cu familia mea şi voi vedea", a spus Sabău.

Ioan Ovidiu Sabău consideră că în cazul în care formaţia sa pierdea partida cu Poli Iaşi, atunci era prima dintre echipele care risca să retrogradeze. "După patru înfrângeri a venit această victorie, după care am suferit foarte mult. Am pierdut la limită toate jocurile. În primele zece minute putea să fie chiar 2,3-0. Echipa a fost foarte crispată, fără încredere şi puteam pierde jocul la acel contraatac banal al lui Naidin. Era un meci decisiv, pentru că situaţia era din ce în ce mai grea. Azi dacă pierdeam jocul eram prima dintre cele trei echipe care risca să retrogradeze", a subliniat Sabău.

Întrebat dacă Gloria s-a salvat de la retrogradare în urma acestei victorii, Sabău a răspuns: "Depinde, trebuie să mai facem un punct din următoarele jocuri ca să fim siguri, pentru că depindem de celelalte rezultate. După victoria de azi nici nu ne putem bucura după atâtea eşecuri".

Antrenorul echipei Poli Iaşi, Ionuţ Popa, s-a arătat dezamăgit de rezultatul final al întâlnirii. "A fost un meci în care ne-am pus speranţe, dar nu am reuşit să obţinem măcar un egal. Eu zic că atunci când Naidin a scăpat singur cu portarul 3 contra 1, jocul se precipita puţin, iar adversarului nostru îi era mai greu. Mi-au lipsit mai mulţi jucători şi prin absenţa lor s-a dovedit că absenţa lor s-a văzut. Gloria a jucat extraordinar. Golurile au fost bine lucrate şi frumos realizate", a completat Popa.

Echipa Gloria Bistriţa a învins, sâmbătă, pe teren propriu, cu scorul de 2-0 (0-0), formaţia Poli Iaşi, într-un meci contând pentru etapa a XXXII-a a Ligii I.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici