Sabău: Sper ca jucătorii să înţeleagă că nu am îndeplinit niciun obiectiv

Antrenorul formaţiei Gloria Bistriţa, Ioan Ovidiu Sabău, a declarat, joi, că sper ca jucătorii să înţeleagă faptul că nu au îndeplinit obiectivul de a evita retrgradarea, recunoscând faptul că s-ar mulţumi şi cu un rezultate de egalitate la Mediaş, transmite corespondentul MEDIAFAX.

Urmărește
2 afișări

"Ne aşteaptă un joc important, între două echipe care se luptă pentru salvarea de la retrogradare. Avem o diferenţă de cinci puncte faţă de Gaz Metan, dar asta înseamnă prea puţin, mai ales că urmează meciul direct, iar o înfrângere a noastră ar micşora distanţa la două puncte înaintea ultimelor două etape, foarte dificile. Sper ca jucătorii să înţeleagă că încă nu am îndeplinit niciun obiectiv. Un egal la Mediaş ne-ar mulţumi şi ne-ar scăpa de griji în proporţie de 99 la sută. În acest caz ne-ar fi mai uşor, am mai avea nevoie de un singur punct în ultimele două meciuri", a declarat Sabău.

Antrenorul formaţiei bistriţene le-a cerut jucătorilor săi să fie mai motivaţi: "Trebuie să arătăm total diferit faţă de ultimele meciuri jucate în deplasare, să fim mult mai motivaţi. Nu mai avem timp să ne revanşăm sau să ne gândim că mai sunt meciuri de disputat. Timpul este foarte scurt. Va trebui să ne dorim mai mult, să ne luptăm mult mai mult pentru punctele puse în joc. Le cer jucătorilor să nu se relaxeze, să nu ne gândim la meciurile cu Otopeni şi Buzău. Vor fi partide extrem de grele, cu două echipe care nu şi-au făcut baremul şi vor evolua cu mare ambiţie".

Partida Gaz Metan Mediaş - Gloria Bistriţa, din cadrul etapei a XXXII-a a Ligii I, se va disputa sâmbătă, de la ora 19.00.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici