Sabău spune că jucătorii săi se gândesc deja la vacanţă

Antrenorul formaţiei FC Timişoara, Ioan Ovidiu Sabău, a declarat, sâmbătă, după partida pierdută, pe teren propriu, în faţa echipei FC Braşov, scor 1-2, că jucătorii săi se gândesc deja la vacanţă, precizând că au avut o evoluţie foarte slabă.

Urmărește
15 afișări
Imaginea articolului Sabău spune că jucătorii săi se gândesc deja la vacanţă

Sabău spune că jucătorii săi se gândesc deja la vacanţă (Imagine: Cosmin Dan/Mediafax Foto)

"A fost un meci slab, fără ritm. Felul în care ne-am prezentat nu a fost aşa cum mi-am dorit şi era greu să obţinem ceva în astfel de situaţii. Mi-aş fi dorit să obţinem o victorie în ultimul meci, dar am făcut cel mai slab joc. Adversarii şi-au pregătit mai bine jocul şi au câştigat meritat. Jucătorii mei se gândesc deja la vacanţă. Nu ştiu dacă locul 5 reprezintă un eşec sau o performanţă pentru Timişoara", a spus Sabău.

Tehnicianul a adăugat că duminică se va întâlni cu preşedintele CA al clubului bănăţean, Marian Iancu, şi atunci va şti care este viitorul său la FC Timişoara. "În momentul de faţă, sunt foarte afectat de joc, iar ceea ce se va întâmpla în viitor vom discuta mâine, după ce mă voi întâlni cu domnul Marian Iancu. Mi-aş dori foarte mult să rămân la Timişoara, însă este nevoie ca anumite condiţii să fie îndeplinite pentru a se întâmpla asta", a adăugat Sabău.

FC Timişoara a pierdut, pe teren propriu, partida disputată împotriva echipei FC Braşov, scor 1-2, în ultima etapă a Ligii I.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici