Sabău: Sunt foarte multe lucruri de pus la punct la echipă

Antrenorul echipei FC Timişoara, Ioan Ovidiu Sabău, a declarat, după partida amicală cu Debrecen (scor 1-1) disputat, miercuri seara, că sunt multe lucruri de pus la punct la echipă până la primele meciuri oficiale.

Urmărește
44 afișări
Imaginea articolului Sabău: Sunt foarte multe lucruri de pus la punct la echipă

Sabău: Sunt foarte multe lucruri de pus la punct la echipă (Imagine: Mediafax Foto)

"Am suferit la capitolul viteză de joc. Am jucat mult în lateral, am fost lenţi în construcţie şi n-am reuşit să verticalizăm. Sunt foarte multe lucruri de pus la punct în zilele care au rămas până la primele meciuri din cupele europene. Dar e adevărat că s-a acumulat şi multă oboseală, având în vedere că este ultima zi de cantonament. Ca o concluzie a acestui stagiu de pregătire, pot spune că sunt mulţumit. În această perioadă trebuie să suferi mult, să faci nişte sacrificii când lucrurile nu merg bine din punct de vedere fizic, când eşti greoi în mişcări şi ceea ce mă interesează este să văd la jucători voinţa de a acumula şi progresa. Acest cantonament mi-a dat posibilitatea să cunosc mai bine fotbaliştii, cu ce sunt obişnuiţi să facă. Am filozofia mea de joc, va trebui să se obişnuiască încet cu ceea ce le cer", a spus Sabău.

Accidentarea atacantului Gueye Mansour în partida cu Debrecen îl îngrijorează pe tehnician. "Accidentarea lui Mansour este un lucru negativ după această partidă. Sper să nu fie ceva grav pentru că este un jucător foarte important pentru noi. Mansour a venit cu o ambiţie foarte mare, a progresat foarte mult şi îmi pare rău că s-a accidentat", a adăugat antrenorul formaţiei bănăţene.

Referitor la decizia Comisiei de Disciplină a LPF de a retrograda formaţia FC Argeş în cazul corupţiei din arbitraj, Sabău a afirmat: "Mie mi-a plăcut foarte mult cum a jucat Gaz Metan Mediaş (n.r. - echipa care va ocupa locul din Liga I al formaţiei FC Argeş) şi cum s-au comportat la primul lor an în prima ligă. Şi FC Argeş a jucat bine, dar acolo s-a considerat că au fost unele nereguli şi atunci s-a luat această decizie".

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici