VIDEO  Sabrina Ionescu, campioană în WNBA. Primul titlu din istorie pentru New York Liberty

Cu starul Sabrina Ionescu în zi nefastă (1/19), dar cu coechipierele sale în formă, New York Liberty a depăşit-o pe Minnesota Lynx cu 67-62 în jocul 5, după prelungiri.

Urmărește
97 afișări
Imaginea articolului Sabrina Ionescu, campioană în WNBA. Primul titlu din istorie pentru New York Liberty

Finala WNBA s-a încheiat în această dimineaţă în România după un meci 5, cel decisiv, decis în reprizele de prelungiri.

O serie pasionantă, trăită pe muchie de cele două echipe, cu New York Liberty, unde evoluează sportiva cu origini româneşti Sabrina Ionescu, victorioasă în faţa celor de la Minnesota Lynx cu 67-62 în prelungirile meciului de totul sau nimic.Baschetbalista cu părinţi români n-a mai strălucit, ca altădată. A reuşit doar o aruncare din 19. A pus în coş doar 5 puncte, cu tot cu cele de la aruncări libere. Însă s-a bucursat nespus la final, aşa cum arată şi imaginea de mai jos.

Este primul titlu WNBA pentru echipa din New York, care a câştigă inelul de campioană în America, iar Jonquel Jones luat a acasă premiul MVP al finalei.

Popularitatea baschetului jucat de fete a explodat în SUA, atât ca prezenţă în arene, cât şi ca audienţă la TV.

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici