Sancţiune UEFA: Atletico nu va vinde bilete pentru următoarele cinci meciuri din deplasare

Atletico Madrid nu va mai vinde bilete abonaţilor pentru următoarele cinci meciuri din deplasare, după ce clubul a fost sancţionat de două ori de forul european de fotbal, UEFA, şi de Federaţia Regală Spaniolă de Fotbal (RFEF), a anunţat echipa din LaLiga, citată de Reuters.

Urmărește
53 afișări
Imaginea articolului Sancţiune UEFA:  Atletico nu va vinde bilete pentru următoarele cinci meciuri din deplasare

Sancţiune UEFA: Atletico nu va vinde bilete pentru următoarele cinci meciuri din deplasare

Săptămâna trecută, Atletico a fost amendată cu 30.000 de euro (32.568,00 $) şi a primit o interdicţie cu suspendare de a vinde bilete fanilor săi pentru un meci din competiţiile UEFA, după ce suporterii echipei au manifestat un comportament „rasist (şi) discriminatoriu” la înfrângerea cu 4-0 suferită în faţa formaţiei portugheze Benfica, în Liga Campionilor.

La începutul acestei luni, RFEF a ordonat clubului să dispute următoarele trei meciuri de acasă cu închiderea parţială a stadionului, după ce meciul cu rivala Real Madrid a fost suspendat din cauza obiectelor aruncate pe teren.

„Prejudiciul adus imaginii lui Atletico şi fanilor săi, dintre care marea majoritate s-a comportat exemplar, este greu de reparat”, a declarat Atletico într-un comunicat.

„Gravitatea situaţiei şi responsabilitatea de a proteja imaginea clubului nostru au forţat entitatea să ia această măsură, în timp ce toţi cei implicaţi în astfel de incidente sunt identificaţi.”

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici