Scrisoarea emoţionantă a lui Eriksson pentru Southgate, înainte de Anglia - Spania

Fostul antrenor suedez şi-a transformat rubrica din Telegraph într-o scrisoare către selecţionerul Angliei, Southgate: „Fă ceea ce nu am reuşit niciodată să facem. Fă-o pentru mine, pentru Sir Bobby şi pentru Anglia”.

Urmărește
504 afișări
Imaginea articolului Scrisoarea emoţionantă a lui Eriksson pentru Southgate, înainte de Anglia - Spania

Scrisoarea emoţionantă a lui Eriksson pentru Southgate

„Vreau să trăiesc cât mai mult, dar sănătos”, au fost cuvintele lui Sven Goran Eriksson, după ce a descoperit, în ianuarie trecut, că are o tumoare pancreatică incurabilă. Doctorii i-au mai dat un an de trăit, iar el a început lupta contra cancerului.

Din acea zi, fostul antrenor suedez a început să viziteze cluburile pe care le-a pregătit, pentru a trăi toate emoţiile carierei sale lungi şi de succes. Eriksson şi-a transformat coloana editorială din Telegraph într-o scrisoare-apel emoţionantă către antrenorul Angliei, Gareth Southgate, care duminică, de la ora 22.00, disputa finala Euro 2024 contra Spaniei.

„Fă-o pentru mine, pentru Sir Bobby şi pentru Anglia”, este mesajul nordicului. Eriksson a fost cinci ani antrenor al echipei naţionale Three Lions, iar Southgate i-a fost elev

Suedezul, a cărui ultimă dorinţă în fotbal a fost să stea pe banca echipei Liverpool, îi reaminteşte lui Southgate că, dacă reuşeşte să-şi asigure victoria, îl va depăşi pe Sir Alf Ramsey (câştigătorul Cupei Mondiale din 1966), devenind cel mai mare antrenor englez din istorie.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici