Se îngroaşă gluma la Rapid: doar remiză cu Gloria Buzău, Lennon este în pericol

Rapid este fără victorie în acest sezon al Superligii, după 1-1 cu Gloria Buzău, sâmbătă, în Crâng.

Urmărește
600 afișări
Imaginea articolului Se îngroaşă gluma la Rapid: doar remiză cu Gloria Buzău, Lennon este în pericol

Se îngroaşă gluma la Rapid: doar remiză cu Gloria Buzău, Lennon este în pericol

În partida din etapa a 5-a a Superligii de fotbal, Papeau a deschis scorul în minutul 10 din pasa lui Petrila, dar giuleştenii nu şi-au putut conserva avantajul până la final.

În minutul 77, Budescu a egalat din penalty, iar antrenorului giuleştean Neil Lennon i s-a cerut demisia.

„Eu sunt aici pe termen lung, acest club are nevoie de stabilitate, vreau să clădesc. Nu vreau să grăbim lucrurile, am fost adus aici să construiesc ceva. Nu poţi lua o decizie după cinci etape. Nu este o criză masivă, însă sunteţi puţin dramatici în România uneori.

Nu plec, însă cred că ar fi o decizie de amatori. Vrem să fim competitivi, să fim în play-off şi să ne luptăm pentru locurile de cupe europene. Ne trebuie o serie consistentă de victorie, asta ne-ar redresa, sunt sigur”, a spus tehnicianul la final.

Cu 4 puncte, Rapid este pe locul 12, fără victorie: 4 remize cu gol marcat şi un eşec (0-1 cu Petrolul).

În celelalte meciuri de sâmbătă are rundei, FC Hermannstadt - FC Botoşani 2-1 şi UTA Arad - Oţelul Galaţi 1-1.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici