Se pun în vânzare biletele pentru meciul de fotbal feminin România-Polonia

  • Biletele pentru meciul dintre România şi Polonia, parte din play-off-ul pentru WEURO 2025, se pun în vânzare începând de miercuri, anunţă frf.ro.
  • Meciul, programat pentru vineri, 25 octombrie, la ora 19:00, va avea loc pe stadionul din cadrul complexului CSN "Arcul de Triumf" din Bucureşti.
Urmărește
36 afișări
Imaginea articolului Se pun în vânzare biletele pentru meciul de fotbal feminin România-Polonia

Se pun în vânzare biletele pentru meciul de fotbal feminin România-Polonia

Pentru a ajunge în ultima etapă înainte de turneul final, echipa naţională de fotbal feminin a României trebuie să depăşească barajul cu Polonia, care se va desfăşura în două meciuri: primul pe teren propriu, iar returul pe 29 octombrie în Polonia.

Biletele vor fi disponibile începând cu data de 25 septembrie. Preţurile sunt 10 lei pentru tribune şi 50 lei pentru sectorul VIP. De asemenea, copiii sub 14 ani au acces gratuit pe stadion, cu condiţia ca părinţii să completeze datele necesare la achiziţia biletului.

Biletele vor putea fi cumpărate şi în ziua meciului, începând cu ora 12:00, de la casieria stadionului.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici