Sena din nou murdară. Antrenamentul de înot pentru ştafeta mixtă de triatlon, anulat din cauza calităţii apei din Sena

Organizatorii Jocurilor Olimpice de la Paris au anulat sesiunea de antrenament de înot de duminică pentru proba de triatlon ştafetă mixtă după ce ploile abundente recente au afectat nivelul calităţii apei din râul Sena, informează Reuters.

Urmărește
2757 afișări
Imaginea articolului Sena din nou murdară. Antrenamentul de înot pentru ştafeta mixtă de triatlon, anulat din cauza calităţii apei din Sena

Sena din nou murdară. Antrenamentul de înot pentru ştafeta mixtă de triatlon, anulat din cauza calităţii apei din Sena

Decizia a fost luată sâmbătă seara, după ce testele au arătat nu a fost atins nivelul necesar de calitate a apei în urma ploilor din 31 iulie şi 1 august.

Cursa de ştafetă mixtă este programată pentru luni.

„Ne aşteptăm la o îmbunătăţire a condiţiilor în următoarele ore, dar nu la un nivel la care să poată avea loc antrenamentul planificat pentru mâine”, au transmis organizatorii.

Poluarea din Sena în urma ploilor abundente a dus la amânarea cu o zi a cursei masculine, după ce antrenamentele de înot au fost anulate două zile la rând.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici