Sfaturile Elisabetei Lipă pentru Sabrina Voinea şi Ana Bărbosu: „Aceste nedreptăţi vă întăresc, vă călesc”

Aceste nedreptăţi vă întăresc, vă călesc, vă pregătesc pentru următoarele Jocuri Olimpice, le-a spus preşedintele Agenţiei Naţionale pentru Sport (ANS), Elisabeta Lipă, celor două gimnaste, Sabrina Voinea şi Ana Bărbosu.

Urmărește
386 afișări
Imaginea articolului Sfaturile Elisabetei Lipă pentru Sabrina Voinea şi Ana Bărbosu: „Aceste nedreptăţi vă întăresc, vă călesc”

Sfaturile Elisabetei Lipă pentru Sabrina şi Ana: „Aceste nedreptăţi vă întăresc, vă călesc.”

„Îmi pare rău că la o vârstă atât de fragedă trebuie să trăiţi asemenea nedreptăţi, dar aceste nedreptăţi vă întăresc, vă călesc, vă pregătesc pentru următoarele Jocuri Olimpice. Sabrina, ai grijă de mama, că a venit momentul să fie invers, să se poarte invers grija şi cu siguranţă că Los Angelesul va fi altfel pentru tine. Ana, fii puternică pentru că ce nu te doboară, te întăreşte. Ai pierdut o luptă, dar nu ai pierdut un război”, a spus Elisabeta Lipă.

Ea afirmă că „cei care sunt în măsură să ia nişte decizii nu vor sta deoparte şi vor face tot ce este posibil omeneşte” pentru a îndrepta deciziile eronate luate de arbitrele de la finala de la sol.

„Nu am să pot uita toată viaţa mea imaginea Anei după ce pe tabelă a apărut România locul trei şi nu se mai anunţa odată oficial - Ana era cu steagul în mână... (...) Nu pot uita agitaţia şi starea Cameliei, când, ştiind că Sabrina a făcut un exerciţiu aproape perfect şi totuşi s-a făcut o mare nedreptate. Dar toată suflarea românească şi cei care sunt în măsură să ia nişte decizii să fiţi ferm convinse că nu vor sta deoparte şi vor face tot ce este posibil omeneşte să intraţia în posesia acestei medalii”, încheie Lipă.

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici