Sichitiu: Sper ca lucrurile dintre Copos şi Taher să se clarifice

Directorul general al FC Rapid, Grigore Sichitiu, a declarat, sâmbătă seara, că speră ca lucrurile dintre acţionarul George Copos şi omul de afaceri Fathi Taher să se clarifice după rezultatele bune ale echipei din ultima perioadă şi să fie din nou linişte la club.

Urmărește
48 afișări
Imaginea articolului Sichitiu: Sper ca lucrurile dintre Copos şi Taher să se clarifice

Sichitiu: Sper ca lucrurile dintre Copos şi Taher să se clarifice (Imagine: Mediafax Foto)

"Nu este nicio glumă, sunt multe milioane datorii şi sper ca acţionarii noştri să găsească soluţii şi să le putem plăti. După o asemenea evoluţie a echipei sper ca acţionarii noştri să decidă şi să avem şi noi linişte la club. Pentru că este foarte greu ca în asemenea condiţii să menţii o atmosferă foarte bună la echipă. Aştept ca lucrurile dintre acţionari şi investitori, adică dintre domnul Copos şi domnul Taher, să se clarifice. Eu sunt director executiv şi trebuie să găsesc soluţii pentru a atrage oameni lângă echipă", a spus oficialul giuleştean.

Sichitiu susţine că jucătorii Vasile Maftei şi Costin Lazăr ar trebui convocaţi de Victor Piţurcă la echipa naţională pentru partidele cu Serbia şi Austria.

"Avem un Maftei, un Lazăr, jucători care după evoluţiile constante şi forma în care este echipa ar merita să fie convocaţi la echipa naţională. Maftei este de departe cel mai bun fundaş dreapta din ţară şi ar merita să fie la lot", a adăugat Grigore Sichitiu.

Citeşte şi:

Rapid Bucureşti - Oţelul Galaţi, scor 4-0

Sichitiu: Rapid are datorii de 4,5 milioane de euro

Manea: Săptămâna viitoare cred că lucrurile se vor rezolva

Valvis e dispus să vireze imediat 300.000 de euro în contul clubului Rapid

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici