Simona Halep revine la Transylvania Open: Abia aştept să ne revedem

Simona Halep a confirmat prezenţa la Transylvania Open, care se va desfăşura între 1 şi 9 februarie 2025, la Cluj-Napoca

Urmărește
84 afișări
Imaginea articolului Simona Halep revine la Transylvania Open: Abia aştept să ne revedem

Simona Halep revine la Transylvania Open: Abia aştept să ne revedem

Potrivit organizatorilor competiţiei, Simona Halep a anunţat că va participa la ediţia de anul viitor.

„Salutare dragilor! Cu mare bucurie vă anunţ că o să joc la Transylvania Open, în perioada 1-9 februarie 2025. Abia aştept să ne revedem în Cluj-Napoca, la BTarena, şi vă aştept pe toţi în sală. Va fi magic!”, a transmis sportiva.

Organizatorii arată că fanii tenisului vor avea în sfârşit ocazia să o vadă pe Simona Halep în acţiune la Cluj-Napoca, după ce, din cauza restricţiilor pandemice, nu au putut fi prezenţi la prima ediţie a Transylvania Open din 2021. Atunci, Simona a ajuns în finala jucată cu Anett Kontaveit.

Pe lângă prezenţa Simonei Halep, alte jucătoare românce de top precum Ana Bogdan, finalista ultimei ediţii a turneului, Jaqueline Cristian şi Gabriela Ruse, au confirmat participarea la Transylvania Open 2025.

„Este nemaipomenit că Simona Halep va reveni la Transylvania Open! Alături de Ana Bogdan, Jaqueline Cristian şi Gabriela Ruse, avem o listă impresionantă de jucătoare care vor face ca Transylvania Open 2025 să fie unul dintre cele mai spectaculoase evenimente sportive din România!”, a declarat Patrick Ciorcilă, director Transylvania Open WTA 250.

Biletele early bird pentru Transylvania Open 2025 vor fi disponibile începând de miercuri, 2 octombrie 2024, ora 14.00, şi pot fi achiziţionate online.

Cea mai recentă ediţie a Transylvania Open a avut loc în sala polivalentă BTarena din Cluj-Napoca, între 3-11 februarie 2024. Câştigătoarea marelui trofeu din acest an a fost Karolina Pliskova, fost lider mondial şi cap de afiş al turneului din Cluj-Napoca. Ea a jucat finala cu Ana Bogdan, favorita numărul 8 a competiţiei.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici