Simona Radiş şi Ancuţa Bodnar s-au calificat cu emoţii în finala probei olimpice de dublu vâsle

  • Canotoarele române Simona Radiş şi Ancuţa Bodnar, campioane olimpice în exerciţiu, au obţinut marţi calificarea în finala probei de dublu vâsle feminin, al cărei titlu se vor lupta să îl păstreze.
  • Româncele, care deţin cel mai bun timp olimpic, s-au clasat primele în a doua semifinală.
Urmărește
687 afișări
Imaginea articolului Simona Radiş şi Ancuţa Bodnar s-au calificat cu emoţii în finala probei olimpice de dublu vâsle

Simona Radiş şi Ancuţa Bodnar s-au calificat cu emoţii în finala probei olimpice de dublu vâsle

Barca Simona Radiş şi Ancuţa Bodnar ocupau abia al patrulea loc după primii 1.500 de metri şi au început atacul de final cu 250 de metri înainte de final, când au reuşit să depăşească toate bărcile şi să termine pe primul loc al celei de a doua semifinale, cu timpul de 6 minute, 51 de secunde şi 41 de sutimi.

În clasamentul timpilor din cele două semifinale, România s-a clasat pe locul 4.

Româncele devin cel de al treilea echipaj al delegaţiei de canotaj calificat în finală, după cele de patru rame şi opt rame cu cârmaci feminin.

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici