Simone Tempestini, favorit să câştige Raliul Sibiului pentru a cincea oară consecutiv

Simone Tempestini a fost cel mai rapid la ultimele antrenamente oficiale înainte de startul oficial în Raliul Sibiului, acolo unde este favorit să se impună pentru a cincea oară consecutiv şi a şasea oară în carieră.

Urmărește
54 afișări
Imaginea articolului Simone Tempestini, favorit să câştige Raliul Sibiului pentru a cincea oară consecutiv

Simone Tempestini, favorit să câştige Raliul Sibiului pentru a cincea oară consecutiv

De opt ori campion naţional absolut şi lider autoritar în clasamentul general al sezonului 2024, pilotul de la Napoca Rally Academy a înregistrat un timp de un minut şi şase secunde la shakedown, cu 1,8 secunde mai rapid decât Andrei Gîrtofan şi cu peste două secunde în faţa lui Raul Badiu.

Împreună cu copilotul său Sergiu Itu, Tempestini a câştigat de fiecare dată din 2020 şi până în prezent. Mai mult, aceştia au controlat incredibil aproape fiecare kilometru, câştigând 30 din totalul de 34 de probe speciale desfăşurate.

"E unul dintre raliurile mele preferate, chiar dacă este totodată şi printre cele mai grele din campionat. Abia aştept să ne revedem cu fanii motorsportului pe traseul de concurs. La Sibiu avem de toate, de la probe de noapte, la circuit paralel şi la multe capcane naturale în drum. Va fi ofarte interesant", a spus Tempestini înainte de start.

La ediţia din acest an a Raliului Sibiului s-au înscris un total de 70 de echipaje din şase ţări, la start fiind prezente nu mai puţin de 11 modele cu configuraţie Rally2 de ultimă generaţie.

Etapa va debuta vineri cu shakedown-ul, urmat de startul festiv în Piaţa Mare din Sibiu, în timp ce sâmbătă şi duminică sunt programate probele speciale pe traseele special amenajat din judeţ.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici