Sinner se retrage de la Jocurile Olimpice de la Paris din cauza unei amigdalite

Jannik Sinner (1 ATP, 22 ani) s-a retras de la Jocurile Olimpice de la Paris din cauza unei amigdalite, relatează Reuters.

Urmărește
251 afișări
Imaginea articolului Sinner se retrage de la Jocurile Olimpice de la Paris din cauza unei amigdalite

Sinner se retrage de la Jocurile Olimpice de la Paris din cauza unei amigdalite

Italianul a început să manifeste simptome încă de luni, în timpul unui antrenament. După ce s-a consultat cu medicii, liderul clasamentului mondial al tenisului masculin a fost sfătuit să se retragă.

„Îmi pare său să informez că nu voi putea participa la Jocurile Olimpice de la Paris. După o săptămână bună de antrenamente, am început să mă simt rău. Apoi, am avut câteva zile libere, am vizitat doctorul şi am aflat că am amigdalită. Am fost sfătuit cu tărie să nu joc. Este o dezamăgire imensă, Jocurile Olimpice de la Paris fiind unul dintre obiectivele mele principale în acest asezon. Aşteptam cu nerăbdare să am onoarea de a îmi reprezenta ţara la acest eveniment. Mult succes tuturor sportivilor italieni, pe care îi voi susţine de acasă. Hai Italia”, a scris Sinner pe Instagram.”, a scris Sinner într-o postare pe X.

Sinner urma să joace şi la dublu masculin alături de Lorenzo Musetti.

 

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici