Site oficial Şahtior: "Duş rece în România"

"Duş rece în România", a scris site-ul oficial al grupării Şahtior Doneţk, după eliminarea deţinătoarei Cupei UEFA din preliminariile Ligii Campionilor de către formaţia FC Timişoara, după rezultatul de egalitate, scor 0-0, înregistrat în manşa secundă a turului trei preliminar al competiţiei.

30 afișări
Imaginea articolului Site oficial Şahtior: "Duş rece în România"

Antrenorul Mircea Lucescu (Imagine: Mediafax Foto)

"Şahtior zboară din Liga Campionilor. Echipa lui Mircea Lucescu nu a reuşit să înfrângă rezistenţa timişorenilor şi este eliminată din competiţie", scrie publicaţia Utro, în timp ce Gazeta scrie că Şahtior nu a fost în stare să ajungă în play-off-ul Ligii Campionilor.

Publicaţia Sport titrează "Liga Campionilor e trecut pentru Şahtior", în timp ce Podrobnosti a menţionat că formaţia ucraineană nu a putut să treacă de o echipă modestă. "Pantilimon a zădărnicit eforturile echipei ucrainene", scrie sursa citată.

"Rugăciunile românilor au fost ascultate. În ziua meciului, timişorenii au fost la catedrală. Puterile cereşti au dat ascultare rugăciunilor lor. Şahtior a presat, a atacat, dar n-a marcat. Şahtior rămâne în afara Ligii, Timişoara e fericită", a scris, după meci, Komsomolskaia Pravda.

Segodnia: "Câștigătoarea ultimei ediții a Cupei UEFA, la pământ. Echipa lui Lucescu n-a reușit să răpună Timişoara".

Donbass: "Seară oribilă, Şahtior eliminată de Timişoara".

Echipa FC Timişoara a remizat, miercuri, pe teren propriu, scor 0-0, în meciul cu formaţia ucraineană Şahtior Doneţk, deţinătoarea Cupei UEFA, în manşa secundă a turului trei preliminar al Ligii Campionilor şi s-a calificat în play-off-ul competiţiei. În tur, scorul a fost 2-2.

Tragerea la sorţi a meciurilor din play-off-ul Ligii Campionilor va avea loc la Nyon (Elveţia), vineri, de la ora 13.00, urmând ca, de la ora 14.30, să se efectueze tragerea la sorţi şi pentru aceeaşi fază a Ligii Europa.

Ultimul tur preliminar al Ligii Campionilor se va juca în două manşe: 18/19 august (turul) şi 25/26 august (returul).

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici