Site-ul oficial al grupării CFR Timişoara a fost atacat de hackeri

Site-ul oficial al divizionarei secunde CFR Timişoara a fost atacat, luni, de către hackeri care se declară susţinători ai formaţiei Universitatea Cluj, aceştia afişând mesaje triviale la adresa rivalilor de la CFR Cluj, dar şi ai celor de la Steaua.

Urmărește
73 afișări
Imaginea articolului Site-ul oficial al grupării CFR Timişoara a fost atacat de hackeri

Site-ul oficial al grupării CFR Timişoara a fost atacat de hackeri

Pe lângă injuriile aduse celor de la Steaua şi CFR Cluj, cei care au spart site-ul divizionarei secunde (www.cfrtimisoara.ro) au afişat şi mesajul "Forza U Cluj" precum şi o poză în care apare galeria "şepcilor roşii".

Acţiunea împotriva site-ului este "revendicată" de către eXcEsuHk & U Cluj Fans.

Administratorii site-ului şi-au cerut scuze pentru incident, în cursul zilei de luni, şi au declarat că speră să rezolve problema cât mai repede: "Ne scuzaţi, dar cineva a aflat parola site-ului şi a cotrobăit pe aici. În decurs de câteva ore vom rezolva tot". Însă acest lucru nu a fost rezolvat nici până la ora transmiterii acestei ştiri.

CFR Timişoara se confruntă cu probleme financiare, gruparea bănăţeană nefiind programată în prima etapă a returului Ligii a II-a, care se va disputa în acest week-end.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici