Solicitare specială din partea FRF pentru suporterii care vin la meciul România-Lituania

Suporterii care vor asista pe stadionul Steaua la partida România-Lituania, programată luni, sunt îndemnaţi să se îmbrace în galben. „Hai în galben să susţinem echipa şi să recreăm împreună atmosfera de la Euro 2024”, transmite FRF.

Urmărește
1812 afișări
Imaginea articolului Solicitare specială din partea FRF pentru suporterii care vin la meciul România-Lituania

Solicitare specială din partea FRF pentru suporterii care vin la meciul România-Lituania

Naţionala României va disputa lunide la ora 21.45 pe stadionul Steaua din Bucureşti meciul împotriva Lituaniei în Liga Naţiunilor, după ce vineri s-a impus la Priştina cu 3-0 în faţa selecţionatei din Kosovo.

Acesta va fi primul meci pe teren propriu al României după participarea la turneul final. FRF transmite că „ne pregătim pentru o atmosferă aşa cum am avut în Germania, în această vară”.

„Suporterii sunt invitaţi să vină îmbrăcaţi în galben pentru a susţine echipa naţională într-un stadion plin. Zidul Galben şi Generaţia de Suflet vor cânta împreună imnul naţional, arătând încă o dată unitatea care a impresionat pe toată lumea la Campionatul European”, anunţă federaţia.

De asemenea, fanii care vor merge la meci vor avea ocazia să se distreze în Arena Fanilor, amplasată în afara stadionului. Aceasta se va deschide cu 3 ore înainte de fluierul de start şi va include jocuri, concursuri şi multe surprize pentru toţi suporterii.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici