Sorana Cârstea: A fost o zi perfectă pentru mine

Jucătoarea de tenis Sorana Cârstea, care s-a impus în Cupa Hopman, alături de Victor Hănescu, în faţa Australiei, scor 2-1, a calificat drept perfectă ziua de sâmbătă, în care a reuşit această performanţă, informează Sky Sports.

Urmărește
14 afișări
Imaginea articolului Sorana Cârstea: A fost o zi perfectă pentru mine

Sorana Cârstea: A fost o zi perfectă pentru mine (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

"Pentru mine a fost o zi perfectă. Am avut un meci de simplu foarte bun, în care m-am impus în faţa Samanthei Stosur, numărul 13 mondial. Apoi, am jucat pentru prima dată cu Victor (Hănescu) la dublu mixt şi am câştigat. Nu îmi puteam dori mai mult de atât", a spus sportiva română.

Victor Hănescu s-a declarat extenuat, după meciul de dublu mixt de la Perth: "Sunt foarte obosit. Aici este extrem de cald şi umiditatea este mare, iar eu am venit din România, după un Crăciun cu zăpadă şi multă mâncare".

Echipa României, formată din Sorana Cârstea şi Victor Hănescu, a învins Australia, scor 2-1, într-o întâlnire din cadrul grupei A a Cupei Hopman, competiţie de dublu mixt la tenis.

Sorana Cârstea a învins-o în primul meci pe Samantha Stosur, cu scorul de 3-6, 6-4, 6-3. În al doilea meci, Lleyton Hewitt a trecut de Victor Hănescu, cu scorul de 3-6, 6-3, 7-6 (7-2). La dublu mixt, Sorana şi Victor au învins perechea Stosur/Hewitt, cu scorul de 7-5, 6-1.

Următorul meci al României va avea loc la 5 ianuarie, cu Spania.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici