Sorin Boca: Vom mai aduce doi jucători

Preşedintele executiv al clubului Politehnica Iaşi, Sorin Boca, a declarat, duminică, în cadrul unei emisiuni televizate la un post local, că meciul cu Rapid l-a convins că lotul trebuie întărit cu cel puţin doi jucători, un fundaş central şi un atacant.

11 afișări
Imaginea articolului Sorin Boca: Vom mai aduce doi jucători

Sorin Boca: Vom mai aduce doi jucători (Imagine: Mediafax Foto)

"Ne-am pus speranţe într-un rezultat favorabil în Giuleşti, dar am făcut multe greşeli în defensivă, iar nişte adversari redutabili cum au fost cei de la Rapid speculează astfel de momente. În prima repriză ne-am ridicat la nivelul adversarilor, însă în repriza secundă am căzut. Am ratat câteva bune ocazii în prima parte şi de aceea consider că diferenţa a fost prea mare pe tabelă. A fost un eşec usturător, iar acest meci ne-a făcut să luăm decizia de aducere a unui atacant şi a unui stoper. Până la sfârşitul lunii august antrenorul Petre Grigoraş va avea la dispoziţie aceşti jucători", a afirmat Boca.

Oficialul ieşean l-a criticat pe fundaşul central Adrian Ilie, în schimb i-a luat apărarea lui Ionuţ Bâlbă, despre care a spus că a jucat nerefăcut împotriva Rapidului.

Privitor la situaţia financiară, Boca a precizat că gruparea din Copou are în acest moment datorii cifrate la aproximativ un milion de euro.

"Am primit 600.000 de euro până acum de la noul acţionar, am luat şi jumătate din drepturile de televizare pentru acest an, dar banii au fost cheltuiţi, în mare parte, pentru plătirea datoriilor din sezonul trecut. Acum avem datorii de 800.000 - 1.000.000 de euro, mare parte fiind restanţe către jucători. Bugetul pentru acest sezon va fi de aproximativ 4,5 milioane de euro, sumâ ce ne va permite să terminăm în primele zece poziţii", a menţionat Boca.

Formaţia Poli Iaşi a fost învinsă, vineri, în deplasare, cu scorul de 4-1, de FC Rapid, într-un meci din prima etapă a Ligii I.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici