Spalletti: CFR Cluj este o echipă bună, care vine cu mult entuziasm

Antrenorul echipei AS Roma, Luciano Spalletti, a declarat, luni, în cadrul unei conferinţe de presă, că CFR Cluj, adversara din Liga Campionilor, este o formaţie bună, care vine cu mult entuziasm în această competiţie.

18 afișări
Imaginea articolului Spalletti: CFR Cluj este o echipă bună, care vine cu mult entuziasm

Spalletti: CFR Cluj este o echipă bună, care vine cu mult entuziasm (Imagine: Mediafax/AFP)

"CFR Cluj este o echipă bună, cu mulţi străini în lot, cu jucători de calitate. Ei vin cu mult entuziasm în Liga Campionilor şi au un antrenor, Maurizio Trombetta, care aduce mult echilibru. Îl cunosc pe Trombetta şi cred că a schimbat în bine echipa. Absenţele din tabăra noastră nu mă interesează, am un lot puternic şi numeros", a spus Spalletti, potrivit cotidianului Corriere dello Sport.

Tehnicianul italian a afirmat că se simte bine la Roma şi nu are probleme cu jucătorii, aşa cum a scris presa. "Am găsit diverse provocări în ultimele zile. Sunt fericit că pot să facă ceea ce îmi place, la clubul care îmi place. Este adevărat că în acest moment nu suntem într-o situaţie bună, dar îmi cunosc jucătorii şi nu sunt deloc îngrijorat. Nu este cazul să facem o analiză după două jocuri pierdute. Am trecut prin situaţii mai grele decât acum", a precizat Spalletti.

AS Roma este prima adversară a echipei CFR Cluj în grupele Ligii Campionilor. Cele două echipe se vor întâlni, marţi, 16 septembrie, la Roma, de la ora 21.45, într-un meci transmis de Pro TV.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici