Spaniolul Pedri va rata restul Campionatului European din cauza unei accidentări la genunchi

Mijlocaşul spaniol Pedri va rata restul Campionatului European de fotbal din Germania după ce a suferit o leziune a ligamentelor genunchiului stâng, în debutul victoriei dramatice obţinută de echipa sa vineri, cu 2-1, în sferturile de finală împotriva echipei gazdelor turneului.

Urmărește
325 afișări
Imaginea articolului Spaniolul Pedri va rata restul Campionatului European din cauza unei accidentări la genunchi

Spaniolul Pedri va rata restul Campionatului European din cauza unei accidentări la genunchi

Pedri, în vârstă de 21 de ani, a părăsit terenul în lacrimi în primele minute ale meciului după un fault dur din partea mijlocaşului german Toni Kroos.

„În urma testelor, Pedri are o entorsă de gradul doi la ligamentul colateral medial al genunchiului stâng. Jucătorul va rămâne alături de coechipierii săi până la finalul actualului stagiu de la Euro 2024", a precizat sâmbătă Federaţia spaniolă de fotbal (RFEF) într-un scurt comunicat.

Kroos, care şi-a anunţat deja aşteptata retragere din fotbal după înfrângerea Germaniei, a postat un mesaj de adio pe conturile sale de socializare în care i-a cerut scuze şi lui Pedri.
„Aş vrea să spun ceva foarte important: îmi cer scuze lui Pedri şi sper să se simtă mai bine în curând! Evident, nu a fost intenţia mea să te rănesc. Îţi doresc însănătoşire grabnică şi toate cele bune. Eşti un mare jucător", a spus Kroos.

Accidentarea lui Pedri l-a forţat pe selecţionerul Spaniei, Luis de la Fuente, să facă o schimbare timpurie, introducându-l pe Dani Olmo, care a fost desemnat jucătorul meciului, cu un gol şi o pasă de gol.

Spania va înfrunta Franţa marţi, la Munchen, în semifinala competiţiei, şi va fi lipsită şi de fundaşul central Robin Le Normand, suspendat după ce a primit al doilea avertisment în turneu, şi de Dani Carvajal, care a fost eliminat în ultimele minute ale meciului de vineri de la Stuttgart.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici