Sprinterul american Noah Lyles se retrage de la Jocurile Olimpice, diagnosticat cu COVID

Americanul Noah Lyles a declarat că Jocurile sale de la Paris s-au încheiat, la câteva ore după ce a avut nevoie de îngrijiri medicale, la finalul cursei de sprint de 200 de metri, în care a câştigat doar medalia de bronz şi când s-a descoperit că a fost testat pozitiv cu COVID.

Urmărește
318 afișări
Imaginea articolului Sprinterul american Noah Lyles se retrage de la Jocurile Olimpice, diagnosticat cu COVID

Sprinterul american Noah Lyles se retrage de la Jocurile Olimpice, diagnosticat cu COVID

Lyles a prezentat testul pozitiv marţi, au declarat oficialii, la două zile după ce a câştigat cursa de 100 de metri, şi părea să fie în dificultate fizică după finala de joi la sprintul mai lung.

„Cred că acesta va fi sfârşitul Olimpiadei mele din 2024. Nu este Olimpiada la care am visat, dar m-a lăsat cu atât de multă bucurie în inimă", a scris el pe Instagram.

Lyles părăseşte competiţia cu un titlu de campion olimpic, dar sfârşitul brusc al campaniei sale a fost dezamăgitor, deoarece el avea obiectivul ambiţios de a câştiga patru medalii de aur la Paris, în 100m, 200m, ştafetă 4x100m şi ştafetă 4x400m.

Aceasta a fost prima înfrângere a triplului campion mondial într-o finală de 200 m în ultimii trei ani.

Vedeta serialului Netflix „Sprint" i-a felicitat pe medaliatul cu aur Letsile Tebogo din Botswana şi pe compatriotul Kenny Bednarek, care a terminat al doilea la 200, şi le-a mulţumit fanilor săi pentru mesajele de susţinere.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici