Steaua a lansat programul FCSB Kids

FC Steaua a lansat, duminică, la stadionul din Bulevardul Ghencea, programul FCSB Kids, sărbătorind totodată Ziua Micilor Stelişti, prin concursuri şi spectacole pentru copii.

Urmărește
268 afișări
Imaginea articolului Steaua a lansat programul FCSB Kids

Steaua a lansat programul FCSB Kids

"Acest program face parte dintr-un plan mai amplu al departamentului de marketing, iar lumea s-a obşinuit să vadă tot mai des astfel de acţiuni destinate tuturor suporterilor Stelei. Am înfiinţat programul FCSB Kids pentru a-i atrage pe cei mai mici dintre iubitorii fotbalului către clubul Steaua. Le oferim şi cât mai multe beneficii şi sperăm să vină alături de noi cât mai mulţi. Este un eveniment important şi unul unic. FC Steaua deschide din nou drumul către activităţi de acest gen. Pentru a putea elimina vulgarităţile de pe stadion trebuie să facem astfel de acţiuni şi pentru a avea un stadion pe care să poţi veni cu prietena, cu soţia sau cu mama şi chiar cu toată familia trebuie să facem ca acest spectacol să fie accesibil tuturor", a declarat preşedintele Consiliului de Administraţie al FC Steaua, Valeriu Argăseală.

La eveniment au participat aproximativ 300 de copii, însoţiţi de părinţi.

Programul FCSB Kids constă în oferirea unui pachet de produse şi servicii copiilor în vederea orientării preferinţelor acestora către FC Steaua. Tot în cadrul programului FCSB Kids, la tribuna I a stadionului Steaua va fi amenajată o zona Family Stand unde copiii cu vârste de până la 10 ani vor avea accesul gratuit însoţiţi de către părinţi.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici