Steaua a obţinut cea mai categorică victorie din acest sezon

Formaţia Steaua Bucureşti a obţinut, vineri, cea mai categorică victorie din acest sezon al Ligii I, în urma succesului repurtat în faţa echipei echipei Oţelul Galaţi, cu scorul de 5-0 (2-0), într-o partidă contând pentru etapa a XXVIII-a.

Urmărește
52 afișări
Imaginea articolului Steaua a obţinut cea mai categorică victorie din acest sezon

Steaua a obţinut cea mai categorică victorie din acest sezon (Imagine: Constantin Vladescu/Mediafax Foto)

Golurile au fost marcate de B. Stancu '34, Goian 45+2 (penalti), Toja '58, D. Moreno '67, Kapetanos '85

Tiago i-a pasat lui Bogdan Stancu, atacantul stelist a făcut câţiva paşi şi a şutat, de la marginea careului, la colţul scurt, reuşind deschiderea scorului.

În minutul 45+1, Dayro Moreno a scăpat singur spre poarta lui Kolev, dar a fost ţinut încă din afara careului de Gabriel Giurgiu, în poziţie de ultim apărător, şi, iniţial, arbitrul Alexandru Tudor a intenţionat să acorde lovitură liberă din afara careului, dar, la intervenţia asistenului Nicolae Megheşan, Tudor a revenit şi a dictat penalti, după care l-a eliminat pe Gabriel Giurgiu. Lovitura de pedeapsă a fost transformată de Dorin Goian, care a şutat pe jos, balonul fiind atins de portarul Kolev înainte de a intra în plasă.

Steaua şi-a majorat diferenţa în minutul 58, când Toja a primit o pasă la marginea careului de 16 m, uşor lateral dreapta, a pătruns în suprafaţa de pedeapsă, a driblat un adversar şi a şutat la colţul lung, balonul trecând foarte aproape de Dayro Moreno, aflat în poziţie de ofsaid.

Dayro Moreno i-a pasat în adâncime lui Andrei Ionescu, fostul jucător al Universităţii s-a ciocnit cu portarul Kolev în urma unei alunecări, iar balonul a ricoşat la columbian, care a înscris cu un şut de la aproximativ 10 metri.

În minutul 85, Pantelis Kapetanos a reluat, cu capul, balonul în plasa porţii lui Kolev.

Steaua: 1. Zapata - 4. Golanski, 3. Goian, 24. Ghionea, 18. P. Marin - 26. Bicfalvi, 30. Tiago (21. Ochiroşii '76) - 10. D. Moreno (9. Semedo '70), 28. B. Stancu (19. A. Ionescu '65), 14. Toja - 35. Kapetanos. Antrenor: Marius Lăcătuş.

Oţelul Galaţi: 1. Kolev - 3. Râpă, 18. S. Costin, 31. Jelev (11. Gado '28), 14. S. Ilie - 5. Bourceanu, 29. Giurgiu - 6. Iorga, 15. Ibeh (7. Elek '83), 23. Sălăgeanu - 27. Pena (17. M. Tănase '53). Antrenor: Petre Grigoraş.

Cartonaşe galbene: P. Marin '15, Toja '55, Golanski '78 / Iorga '78, Râpă '80

Cartonaş roşu: Giurgiu '45+1

Arbitri: Alexandru Tudor (central) - Ionel Popa, Nicolae Megheşan (asistenţi) - Adrian Stănescu (rezervă).

Observatori: Dan Petrescu, Gheorghe Nedelescu.

În minutul 28, Ramses Gado l-a înlocuit pe Jelev, accidentat, dar fotbalistul gălăţean a intrat în teren cu tricoul cu numărul 17, care aparţinea lui Marian Tănasă, iar pe şort avea numărul 11. După aproximativ cinci minute, jucătorul a fost chemat la banca tehnică de unde a luat tricoul care-i aparţinea.

După minutul 80, finanţatorul FC Steaua, Gigi Becali, a ieşit la geamul de la loja sa, fiind aclamat şi aplaudat de spectatorii de la tribuna 0 şi tribuna I.

Suporterii de la tribuna a doua au afişat două benere cu mesajul "Muito obrigado, Muito raspeito Tiago" şi "Respekt Pavel", în timp ce fanii de la peluza nord au afişat un baner cu mesajul "Bateţi Dinamo".

Jucătorul columbian Juan Carlos Toja a marcat primul său gol în Liga I pentru Steaua.

La partidă au asistat aproximativ 7000 de spectatori.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici