Steaua a vândut 1.600 de bilete pentru meciul cu Ujpest

FC Steaua a deschis, marţi, la ora 10.00, casele de bilete pentru meciul din turul doi preliminar al Ligii Europa în compania formaţiei maghiare Ujpest FC şi a vândut în primele ore aproximativ 1.600 de tichete.

Urmărește
17 afișări
Imaginea articolului Steaua a vândut 1.600 de bilete pentru meciul cu Ujpest

Steaua a vândut 1.600 de bilete pentru meciul cu Ujpest

Meciul în compania formaţiei Ujpest FC este primul oficial din sezonul 2009/2010 pentru formaţia "roş-albastră".

În meciul de prezentare al lotului echipei Steaua, disputat sâmbătă în compania formaţiei turce Genclerbirligi, au fost prezenţi aproximativ 4.000 de spectatori.

FC Steaua va întâlni formaţia Ujpest în turul doi preliminar al Ligii Europa. Steaua va juca turul pe teren propriu, joi, în timp ce returul este programat în Ungaria, la 23 iulie.

Preţurile biletelor la meciul cu Ujpest sunt următoarele: Peluză - 10 lei, Tribuna a II-a - 15 lei, Tribuna I - 20 de lei, Tribuna 0 - 40 de lei, Fotolii - 75 de lei.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici