Ştefan Stoica: Suntem bolnavi, dar încă nu suntem în comă

Antrenorul Ştefan Stoica a declarat, sâmbătă, după meciul pierdut cu Pandurii Târgu Jiu, scor 1-3, că echipa Gloria Buzău poate rămâne în Liga I în cazul în care va câştiga 12 din cele 33 de puncte rămase în joc.

Urmărește
14 afișări
Imaginea articolului Ştefan Stoica: Suntem bolnavi, dar încă nu suntem în comă

Ştefan Stoica: Suntem bolnavi, dar încă nu suntem în comă (Imagine:Mediafax Foto)

"Victoria Pandurilor nu poate fi pusă la îndoială. Este clar că a învins echipa mai puternică şi mai bine organizată. Îmi reproşez că nu am ales unsprezecele cel mai corect şi am fost nevoit să fac două schimbări încă din prima repriza din considerente tactice. M-am aşteptat însă la o mai mare determinare din partea jucătorilor, n-am contat însă deloc. Am avut un joc haotic şi cred că a fost cea mai slabă evoluţie de când eu la Buzău. Suntem bolnavi, dar nu suntem încă în comă şi nu cred că azi s-a pierdut totul. Mai sunt în joc 33 de puncte, dacă luăm 12 suntem salvaţi", a spus Stoica.

Gloria Buzău a pierdut, sâmbătă, pe teren propriu, cu scorul de 1-3, meciul susţinut în compania formaţiei Pandurii Târgu Jiu, în etapa a XXIII-a a Ligii I.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici