Stefano Pioli a fost numit antrenor al clubului saudit Al Nassr, unde activează Cristiano Ronaldo

Al Nassr a anunţat numirea lui Stefano Pioli ca antrenor, înlocuindu-l pe Luis Castro, după un început de sezon sub aşteptări.

Urmărește
112 afișări
Imaginea articolului Stefano Pioli a fost numit antrenor al clubului saudit Al Nassr, unde activează Cristiano Ronaldo

Clubul saudit Al Nassr a anunţat miercuri numirea lui Stefano Pioli în funcţia de antrenor principal. Pioli, în vârstă de 58 de ani, îl înlocuieşte pe Luis Castro, care a părăsit clubul marţi, după un început de sezon sub aşteptări atât în campionatul intern, cât şi în Liga Campionilor AFC, informează AFP.

Pioli, fost antrenor al echipei AC Milan din octombrie 2019 până în mai 2024, a dus clubul italian la câştigarea titlului de Serie A în 2022.

Antrenorul italian a mai ocupat funcţii de conducere la Fiorentina, Inter Milan, Lazio şi Bologna înainte de a fi numit de Al Nassr.

În declaraţia oficială de pe platforma X, Al Nassr a anunţat numirea lui Pioli: „Pioli este Nassrawi. Îl primim pe Stefano Pioli ca noul nostru antrenor”.

Schimbarea vine după ce Castro a fost al treilea antrenor care a părăsit Al Nassr de la sosirea lui Cristiano Ronaldo la începutul anului 2023.

Ronaldo, care a venit la clubul din Riyadh pe un contract estimat la 400 de milioane de euro, nu a reuşit încă să câştige un trofeu în Arabia Saudită, având doar Cupa Campionilor Cluburilor Arabe câştigată anul trecut.

Al Nassr a terminat pe locul doi în sezonul trecut al Saudi Pro League şi a avut un început modest în noul sezon, cu două remize în trei meciuri şi un rezultat de 1-1 în deschiderea Ligii Campionilor AFC cu Al Shorta din Irak.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici