Stoica: Am fost martorii unui joc senzaţional

Preşedintele clubului Unirea Urziceni, Mihai Stoica, a declarat, duminică, la finalul partidei cu Dinamo, câştigată de echipa pregătită de Dan Petrescu, scor 1-0, că a fost martorul unui joc senzaţional în care a văzut nişte fotbalişti care vor să-şi schimbe viaţa, transmite trimisul MEDIAFAX.

Urmărește
2 afișări

"Suntem pe primul loc, dar la Timişoara va fi aproape imposibil, pentru că este o echipă aproape invincibilă pe teren propriu. La Timişoara vom întâlni o echipă, poate, mai bună decât Dinamo. Nu am dat nicio palmă astăzi, am fost doar martorii unui joc senzaţional, în care am văzut nişte jucători care vor neapărat să-şi schimbe viaţa. Cred că Dinamo este în continuare favorită la titlu, deşi, sper, ca adversarii săi din ultimele două etape să-şi respecte blazonul. Noi, astăzi, am reuşit să ne asigurăm un loc pe podium şi atât timp cât avem şanse la titlu suntem datori să sperăm şi să credem în această minune. Orice este posibil, este un final de campionat aşa cum orice suporter îşi doreşte", a spus Stoica.

Întrebat de jurnalişti ce cum comentează faptul că oficicialii clubului Dinamo au acuzat arbitrajul, Mihai Stoica a răspuns: "Ei acuză arbitrajul? Este inimaginabil. Simao trebuia să fie eliminat în prima repriză. Doamne, pe ce lume trăim, despre ce vorbim? Cum e posibil aşa ceva, negăm evidenţa? Şi sfidăm bunul simţ? Discutăm despre arbitraj la meciul ăsta? Noi avem o mie de motive să fim nemulţumiţi".

Mihai Stoica a menţionat că Dacian Varga, autorul golului prin care Unirea Urziceni a câştigat derbiul etapei a XXXII- a a Ligii I, este idolul său. "Varga e idolul meu, nu ştiun dacă-l putem păstra. E un jucător mai greu de gestionat, eu cred că unii nu au ştiut să-i găsească codul pin. Codul lui este 1234, pentru că are patru goluri marcate pentru noi. E normal că i-a crescut cota după acest joc şi Vasile Şiman este unul dintre patronii cu care greu poţi negocia", a precizat oficialul grupării ialomiţene.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici