Stoica: Am pierdut meciul dar nu ne-am bătut joc de fotbal

Tehnicianul Ştefan Stoica a declarat, duminică seară, că formaţia Internaţional Curtea de Argeş nu şi-a bătut joc de fotbal în meciul pierdut cu Steaua, scor 2-3, în etapa a XVII-a a Ligii I, subliniind că a vrut să demonstreze în acest tur că argeşenii nu sunt o echipă care se apără.

Urmărește
22 afișări
Imaginea articolului Stoica: Am pierdut meciul dar nu ne-am bătut joc de fotbal

Stoica: Am pierdut meciul dar nu ne-am bătut joc de fotbal (Imagine: Mediafax Foto)

"Am reuşit să pierdem încă un meci. Dar nu ne-am bătut joc de fotbal. În tot acest tur de campionat am vrut să arătăm că nu suntem o echipă care se apără. Am venit să luăm toate cele trei puncte, pentru că numai aşa putem aduce oamenii la stadion, cu fotbalul care se joacă de la o poartă la alta. Nu vreau să omor fotbalul chiar dacă uneori e dureros să nu iei niciun punct, facem un 0-0 şi ce am realizat? Mereu am jucători accidentaţi, n-am avut două-trei meciuri consecutive cu acelaşi 11. Avem în schimb şi noi un jucător valoros, pe Zăgrean, care nu are decât 5-6 meciuri, dar pe care vrem să-l ajutăm să crească. Am pierdut puncte cu echipele mari, dar problema este că am pierdut punctele şi cu echipele mai mici. Trebuie să ne bage şi pe noi în seamă cei care conduc fotbalul, pentru că noi am primit nişte contre la acele meciuri cu echipele mai mici", a declarat Ştefan Stoica.

Stoica a făcut referire şi la un conflict avut cu antrenorul Stelei, Mihai Stoichiţă, în timpul meciului: "Domnul Stoichiţă vorbeşte singur, cred că are probleme, m-am ridicat de pe bancă şi l-am auzit cum înjura pe acolo. Probabil că eram eu de vină că am venit la Steaua să câştig meciul. Suntem din generaţii diferite, ei au fost învăţaţi altfel", a afirmat Stoica.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici