Stoica: Meciul de la Craiova e capital

Managerul general al FC Steaua, Mihai Stoica, a declarat, joi, că meciul cu Universitatea Craiova este capital pentru a intra în lupta pentru locul al doilea al clasamentului, Oţelul obţinând deja titlul, în opinia lui, după câştigarea la masa verde a meciului cu Pandurii Târgu Jiu.

Urmărește
21 afișări
Imaginea articolului Stoica: Meciul de la Craiova e capital

Stoica: Meciul de la Craiova e capital (Imagine: Alexandru Hreniuc/Mediafax Foto)

"Meciul de la Craiova este capital, cel puţin din punct de vedere al şanselor reale pentru primele două locuri. Eu cred că locul întâi este deja antamat, Oţelul a luat o opţiune mai mult decât serioasă. Nu e normal să fac eu vreun comentariu despre această situaţie. Oţelul a debutat cu o victorie în retur. E păcat că Pandurii nu a jucat acest meci. Este regulamentar, dar nu e normal. Ar fi trebuit ca echipa să fie depunctată, dar meciul să se joace, aşa cum se întâmplă în Italia. Bologna are cu trei puncte mai puţin, dar joacă. Sunt multe probleme în statutul şi regulamentele FRF din păcate. Asta e opinia mea, fără să atac pe nimeni", a spus Mihai Stoica.

El a afirmat că o revenire a antrenorului Victor Piţurcă la Steaua este imposibilă. "Este imposibilă venirea lui Piţurcă la Steaua. Nu mă deranjează acest subiect din presă, doar mă distrează. Ca să fie clar, Victor Piţurcă nu vine la Steaua, iar eu nu plec", a mai spus Stoica.

Mihai Stoica consideră că nu există un conflict între suporteri şi conducerea stelistă. "Pentru câteva sute de inşi care fac parte din AISS nu se poate spune că suporterii Stelei sunt în conflict cu conducerea. Problema e cea a suporterilor interzişi după meciul din Giuleşti. Oamenii ăia nu au avut nicio vină, li s-a întins o cursă. Ei sunt cei mai importanţi suporteri, care urmăresc echipa peste tot", a explicat el.

Managerul Stelei a precizat că a fost surprins de transferul lui Adrian Cristea de la Dinamo la Universitatea Cluj. "Nu mă aşteptam ca Adrian Cristea să se transfere la Universitatea Cluj. Ştiam că vrea să plece de la Dinamo, dar credeam că o va face la o echipă din străinătate. Asta nu înseamnă că el a făcut un pas înapoi. Şi am mai fost surprins de transferul lui Traore la Kuban. Presa, care e credibilă, scria că îl vrea Liverpool, Arsenal, nume mari, sume de 12 milioane de euro, dar a ajuns la Kuban pe patru milioane de euro", a menţionat Stoica.

El este convins că Şahtior Doneţk, echipa antrenată de Mircea Lucescu, se va califica în sferturile Ligii Campionilor în dauna celor de la AS Roma. "Mircea Lucescu este un tehnician de mare valoare, antrenează de mult pe Şahtior şi nu mă surprinde rezultatul cu Roma, poate mă surprinde că nu au ajuns mai demult în primăvară Ligii Campionilor. E normal să ajungă acolo, iar diferenţa faţă de Roma trebuia să fie mai mare decât o arată scorul. Pot apărea problemele acum, cu înlocuirea lui Ranieri şi venirea lui Montella, dar sunt convins că Şahtior va merge mai departe", a explicat el.

Steaua întâlneşte, duminică, de la ora 20.30, în deplasare, formaţia Universitatea Craiova, în primul meci oficial al anului.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici